Arranjada la meitat pendent del carrer del Pi de les Borges

Finalització de les obres d’arranjament de la meitat esquerra del carrer del Pi de les Borges Blanques que quedava sense urbanitzar, en estar inclosa en un Pla Parcial urbanístic pendent de desenvolupar.

Arranjament carrer del Pi (12-11-2014)
photo_camera Visita a la finalització de les obres d'arranjament del carrer del Pi de les Borges Blanques.

L’alcalde de les Borges Blanques, Enric Mir, acompanyat pel regidor d’Urbanisme, Francesc Mir, han visitat aquest matí la finalització de les obres d’arranjament que s’han dut a terme aquests dies en la meitat esquerra del carrer del Pi, que quedava sense urbanitzar, ja que està inclosa en un Pla Parcial urbanístic pendent de desenvolupar. Els treballs desenvolupats per una empresa local i finançats per l’Ajuntament de les Borges Blanques han consistit en la neteja de la zona i la compensació del desnivell que existia, omplint-lo de graves compactades amb materials reciclats, per ampliar el ferm per on circulen els vehicles.

D’aquesta manera el consistori actua per resoldre les principals mancances urbanístiques d’aquell entorn, que limita amb un conjunt de finques rústiques, dignificant la zona on hi ha nombrosos habitatges de nova construcció.

L’alcalde Enric Mir ha valorat l’actuació com a necessària ja que amb l’aturada de les noves construccions arran de la crisi, els veïns es queixaven de com quedava aquella zona pendent de desenvolupar. A més, Mir ha reblat que és un dels passos habituals per anar a l’INS Josep Vallverdú, dels veïns del barri de la Serreta i, sobretot, dels de la zona residencial pròxima al Parc del Terrall.

Comentaris