27.05.2022 |
Territoris.cat

Les Borges homenatja diumenge els seus octogenaris

L’Ajuntament de les Borges Blanques homenatja aquest diumenge als seus 66 padrins i padrines que enguany compleixen 80 anys, fent-los entrega d’una placa i un diploma commemoratiu.

Darrer Homanatge als Octogenaris
Imatge del darrer homanatge als octogenaris de les Borges Blanques.
Les Borges homenatja diumenge els seus octogenaris

L’Ajuntament de les Borges Blanques homenatja aquest diumenge als seus 66 padrins i padrines que enguany compleixen 80 anys, fent-los entrega d’una placa i un diploma commemoratiu. L’acte, on es preveu que hi assisteixin al voltant d'unes 600 persones, entre amics i familiars dels protagonistes, començarà a les 17:00 hores al Pavelló de l’Oli i inclourà l’actuació de l’Esbart Dansaire Sant Romà, d’Encamp (Andorra) i acabarà, a partir de les 19:30 hores, amb un ball de fi de festa gratuït i obert a tota la població, a càrrec del grup 9stil Trio.

La regidora de Benestar Social i Família, Pili Chimenos, destaca que és una vetllada molt emotiva, on familiars i octogenaris gaudeixen d’una diada que acaba compartint-la en ball amb tota la població. La festa comptarà amb la col·laboració del Casal de la Gent Gran i la Comissió de Festes, i serà conduïda per Estrella Navarro. A més de la regidora Pili Chimenos, a l'acte es previst que hi assisteixin l'alcalde, Enric Mir, i nombrosos regidors de l'Ajuntament de les Borges; el president del Consell Comarcal de les Garrigues, Juli Muro; en representació del Departament de Benestar Social, Montse Andreu; el president del Casal de la Gent Gran, Francesc Sardà; el president del Consell Consultiu de la Gent Gran, Antoni Bressolí; la directora de la Residència assistida Les Garrigues, Montse Aixalà; i mossèn Daniel Gómez.

Les Borges homenatja diumenge els seus octogenaris
comentaris