Les Borges homenatja diumenge els seus octogenaris

L’Ajuntament de les Borges Blanques homenatja aquest diumenge als seus 66 padrins i padrines que enguany compleixen 80 anys, fent-los entrega d’una placa i un diploma commemoratiu.

Darrer Homanatge als Octogenaris
photo_camera Imatge del darrer homanatge als octogenaris de les Borges Blanques.

L’Ajuntament de les Borges Blanques homenatja aquest diumenge als seus 66 padrins i padrines que enguany compleixen 80 anys, fent-los entrega d’una placa i un diploma commemoratiu. L’acte, on es preveu que hi assisteixin al voltant d'unes 600 persones, entre amics i familiars dels protagonistes, començarà a les 17:00 hores al Pavelló de l’Oli i inclourà l’actuació de l’Esbart Dansaire Sant Romà, d’Encamp (Andorra) i acabarà, a partir de les 19:30 hores, amb un ball de fi de festa gratuït i obert a tota la població, a càrrec del grup 9stil Trio.

La regidora de Benestar Social i Família, Pili Chimenos, destaca que és una vetllada molt emotiva, on familiars i octogenaris gaudeixen d’una diada que acaba compartint-la en ball amb tota la població. La festa comptarà amb la col·laboració del Casal de la Gent Gran i la Comissió de Festes, i serà conduïda per Estrella Navarro. A més de la regidora Pili Chimenos, a l'acte es previst que hi assisteixin l'alcalde, Enric Mir, i nombrosos regidors de l'Ajuntament de les Borges; el president del Consell Comarcal de les Garrigues, Juli Muro; en representació del Departament de Benestar Social, Montse Andreu; el president del Casal de la Gent Gran, Francesc Sardà; el president del Consell Consultiu de la Gent Gran, Antoni Bressolí; la directora de la Residència assistida Les Garrigues, Montse Aixalà; i mossèn Daniel Gómez.

Comentaris