23.05.2022 |
Territoris.cat

Arrenca la nova temporada de ball de tardes a les Borges amb preus més reduïts

La novetat d'aquest any és que s'ha reduït un euro el preu de les entrades, que ara serà de 4 euros per persona, i dels abonaments, que són bimensuals.

Arrenca la nova temporada de ball de tardes a les Borges amb preus més reduïts

 

El Pavelló de l'Oli acollirà diumenge a la tarda la segona sessió de la temporada de l'activitat “Balla a les Borges”, que organitza l'Ajuntament de la capital de les Garrigues.  Les sessions de ball, que es celebraran cada diumenge a partir de les set de la tarda, inclouran sorpreses i la celebració de sortejos de lots de productes de la terra.

La regidora d'Educació i Joventut, Maria Fusté, anima a tots els borgencs aficionats al ball i als interessats en passar una bona estona a assistir a les sessions al Pavelló de l'Oli. “Les tardes de ball estan obertes a tothom i tenen com a objectiu passar una estona divertida i mantenir-se en forma alhora”, explica Fusté. La regidora també destaca que si bé cada mes comptarà amb quatre sessions de ball fixes, “durant les festes de Nadal es programaran altres cites amenitzades per orquestres que tindran com a colofó la revetlla de Cap d'Any”. Pel que fa a les novetats, els assistents podran gaudir enguany del nou aspecte de la pista, decorada amb elements festius. Recentment també s'hi han instal·lat noves cortines al lateral i l'any passat el consistori va introduir canvis en la il·luminació, instal·lant llums led que van donar una aire més acollidor a la sala.

Les sessions de ball, que van arrencar el passat diumenge amb l'actuació del grup Panama, continuaran passat demà amb l'orquestra Atlantis, el diumenge 20 amb el grup Duende, i el diumenge 27 amb el Grup 43. Pel que fa al cartell del mes de novembre, hi actuaran Cocktail, Albert Show, Madison Group i Mediterranea. La temporada de ball s'allargarà fins al maig de 2014.

D'altra banda les Borges acollirà demà dissabte 12 d'octubre la jornada “Catalunya, un nou estat” sobre el fet nacional a l'Europa del segle XXI. L'acte, organitzat per Òmnium Cultural, l'Institut d'Estudis Ilerdencs (IEI) i la Diputació de Lleida, compta amb el suport de l'Ateneu Popular de Ponent, SomGarrigues i l'Ajuntament de les Borges, que cedeix les instal·lacions de l'Espai Macià. L'acte arrencarà a les 10.00 hores amb una visita guiada gratuïta al centre d'interpretació dedicat a l'expresident de la Generalitat i seguirà amb la conferència “Catalunya al món”, a càrrec del Director General de Cooperació al desenvolupament de la Secretaria d'Afers Exteriors i de la Unió Europea, Carles Llorens. La jornada també inclourà una taula rodona a càrrec dels periodistes Vicent Partal i Ferran Casas i el membre del col·lectiu Emma Jordi Comas.

Arrenca la nova temporada de ball de tardes a les Borges amb preus més reduïts
comentaris