27.01.2022 |

Arrenquen les XXIV Jornades Esportives de les Borges

Més de 400 alumnes de l'Institut Josep Vallverdú participen avui i demà en el centenar de partits de bàsquet, vòlei, futbol sala i tennis taula que tindran lloc a les pistes del centre i als pavellons de la població

Els joves esportistes a la grada de l'institut durant l'acte d'inauguració
Els joves esportistes a la grada de l'institut durant l'acte d'inauguració.
Arrenquen les XXIV Jornades Esportives de les Borges

El tret de sortida ha tingut lloc a dos quarts de deu del matí a la pista de l’institut, en un acte al què ha assistit el regidor d’Esports de l’Ajuntament de les Borges i vicepresident primer del Consell Comarcal, Francesc Mir, el president de l’AMPA, Albert Quintillà, i la directora del centre, Antonieta Bernat. Es tracta, en paraules de Mir, “d’unes jornades amb una gran tradició a les Borges, ja que fa vint-i-quatre anys que se celebren. Tot i la seva evolució, ja que ara no inclouen competicions nocturnes, les jornades esportives mantenen l’esperit de les antigues 24 hores, que no és altre que combinar esport i valors a través dels diferents partits”.

Seguidament un grup format per una trentena d’alumnes de 1r de Batxillerat han interpretat una divertida coreografia al ritme de la música sota l’atenta mirada de la resta d’estudiants i del professorat. El ball ha donat pas als primers partits de la jornada, els quals s’allargaran fins a l’hora de dinar. La competició, en la què hi prenen part els alumnes d'ESO, Batxillerat i Cicles Formatius del centre, es reprendrà a les tres de la tarda i finalitzarà a les cinc, mentre que demà al matí tindran lloc les finals. Pel que fa a l’entrega de trofeus als equips guanyadors, està previst que tingui lloc el proper dia de Sant Jordi durant la festa que ha preparat l’institut i que comptarà amb un esmorzar popular organitzat per l’AMPA.

Arrenquen les XXIV Jornades Esportives de les Borges