El Barça es proclama campió de Catalunya d'hoquei patins infantil a Juneda

El FC Barcelona es va proclamar campió de Catalunya d’hoquei patins en la categoria infantil en imposar-se en el torneig disputat a Juneda aquest cap de setmana.

hock
photo_camera Campionat de Catalunya infantil d'hoquei patins, celebrat a Juneda.

Davant un públic que va omplir el pavelló poliesportiu de Juneda, els blaugrana es van desfer a la final del Manlleu, encara que per fer-ho van haver de patir de valent. Així, i després que el partit arribés al descans amb empat sense goles, el Manlleu es va avançar a la segona part amb un 3-1 que semblava decidir el títol, però el Barça no es va rendir i va ser capaç d’empatar a 10 segons del final, amb la qual cosa la final va anar a la pròrroga. En aquesta no hi va haver gols, de manera que el títol es va decidir en la tanda de penals, en la que el Barça va estar més encertat i es va endur el campionat.

L’alcalde de Juneda, Antoni Villas, va ser l’encarregat d’entregar el trofeu en un acte en què, entre altres autoritats, hi havia el representant territorial d’Esports de la Generalitat de Catalunya, Joan Segura.