Bona acollida de visitants en la presentació d'Oleoturisme Garrigues

El Centre de la Cultura de l'Oli de Catalunya (CCOC) de la Granadella va acollir diumenge una jornada festiva de presentació del grup d'empresaris del Club de Producte "Oleoturisme Garrigues".
 

Foto empresa Oleoturisme Garrigues 2
photo_camera Empresaris del Club de Producte Oliturisme Garrigues.

El Centre de la Cultura de l'Oli de Catalunya (CCOC) de la Granadella va acollir diumenge una jornada festiva de presentació del grup d'empresaris del Club de Producte Oleoturisme Garrigues que sota diferents eixos temàtics com Menja't les Garrigues han donat la benvinguda als visitants amb l'elaboració d'un paisatge comestible amb el productes de la comarca que han pogut tastar els visitants.

Sota els eslògans Les Garrigues com a casa, L'essència de les Garrigues i L'aroma de les Garrigues, el CCOC de la Granadella ha estat l'escenari d'una acció integrada que ha reunit tota l'oferta dels empresaris de la comarca al voltant de l'oliturisme.

Una bona acollida ha tingut la mostra d'herbes aromàtiques amb tastets d'infusions de la comarca. Així mateix  un itinerari amb diferents estris al voltant del cultiu de l'olivera han format part de l'escenografia de l'esdeveniment que ha estat amenitzats amb un concert de musica popular a càrrec dels cantautors Joan Baró i Lauzeta.

Tot un seguit experiències al voltant de les olors, l'oli, els aliments, l'hostatgeria, la cultura, entre d'altres, s'han  agrupat per mostrar els principals atractius de les Garrigues, presentant-la com a terra d'acollida, paisatge i art.

D'altra banda, l'Associació pel Foment de Turisme a les Garrigues, coorganitzadora de l'acte junt amb el Centre de la Cultura de l'Oli de Catalunya, han realitzat un acte de reconeixement cap al Ramon Baró, director de l'Escola Agrària de les Borges Blanques, amb motiu del seu compromís amb l'impuls i la promoció de l'oliturisme a les Garrigues.

Pel que fa a les visites guiades un grup d'Igualada ha descobert les qualitats de l'apreciat oli de les Garrigues, activitat que s'ha complementat amb una visita a la Cooperativa d'oli de la Granadella.

L'Associació pel Foment del Turisme a les Garrigues, que agrupa un total de 26 empresaris dels sector productor i turístic de la zona, recentment ha signat un conveni amb la finalitat de promoure la cultura i el turisme de l'oli. L'Ajuntament de la Granadella impulsor del CCOC té com  principal objectiu generar tot un seguit d'oportunitats pel que el jovent s'arreli a la comarca.

comentaris