Les Borges acollirà aquest dissabte, 17 d'octubre, la segona Fira de la Cervesa artesana

Les Borges acollirà dissabte la segona edició de Firra, la Fira de la Cervesa Artesana als Jardins del Terrall, organitzada per l’Associació d’Amics de la Cervesa de les Garrigues.

Organitzadors de la 2a Firra de les Borges
photo_camera Els organitzadors de la 2a Firra de les Borges amb el cartell del certamen.

Les Borges acollirà dissabte la segona edició de Firra, la Fira de la Cervesa Artesana als Jardins del Terrall, organitzada per l’Associació d’Amics de la Cervesa de les Garrigues, amb la col·laboració de l’Ajuntament de les Borges Blanques i d’una trentena de comerciants locals.

El certamen, que reunirà onze parades d’elaboradors de cervesa artesana, obrirà les seves portes a partir de les onze del matí i fins a la mitjanit. Durant aquest horari els visitants podran tastar i comprar 36 varietats de cerveses diferents i prendre part en el taller d’elaboració de cervesa artesana, a més de participar en el Beermouth amb música soul i el dinar popular, pel que ja hi ha més de 120 inscrits. També hi haurà cinc actuacions de diferents estils musicals en directe, en format concert o punxadiscs, que s’aniran succeint al llarg del dia, i una animació infantil. 

Jordi Ribalta, regidor de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de les Borges, ha explicat que aquesta és una fira que l’any passat ja va tenir una molt bona acollida i dóna a conèixer les diferents cerveses artesanes del territori, que cada dia són més valorades pel públic. La presidenta de l’Associació d’Amics de la Cervesa de les Garrigues, Laia Safont, ha volgut convidar a tothom a aquesta gran oportunitat per conèixer la qualitat de l’oferta dels elaboradors cervesers artesans, que impulsem des de la nova Associació que hem creat recentment per a ajudar a difondre-la

La segona edició de la Firra també animarà els assistents al mercat del dissabte que es farà al matí a la Placeta del Terrall, i comptarà amb les actuacions de MVP Hugh – Soul des de Lleida (12.00h.), One – Stone Tower, de rock alternatiu (16.30h.), Lady Laia – Selectora de música jamaicana (17.30h.), High Times – Ska de Gràcia (19.30h.) i finalment Rebel Madiaq Sound – Dancehall (21.00h.).

Comentaris