Les Borges acollirà una fira dedicada al benestar a través de les teràpies naturals

Tindrà lloc els propers 12 i 13 d'abril, i comptarà amb els millors professionals del món de la teràpies naturals a més de parades terapèutiques i de benestar personal

Presentació Firemocions
photo_camera El certamen compta amb la col·laboració de l'Ajuntament i de la Diputació de Lleida.

Les Borges es convertirà els propers 12 i 13 d’abril en la capital de les emocions i l’energia positiva amb la celebració de la primera edició de FirEmocions, una mostra de benestar i sensacions a través dels professionals tant del món de les Teràpies Naturals, com de les Manuals i Energètiques. L’esdeveniment, que està organitzat per l’empresa FirEmocions i compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de les Borges i de la Diputació de Lleida, preveu incloure una quarantena de parades de terapeutes, d’alimentació ecològica i de proximitat, d’artesania i de moda natural. Així, els visitants hi podran trobar informació sobre teràpies com l'ayurbeda, l'acupuntura, l'osteopatia, la teràpia craneosacral, la risoteràpia i el reiki, entre d'altres, a més de mostres d'altres tècniques naturals com els diferents tipus de massatges i la reflexologia.

El regidor responsable de Promoció Econòmica, Fires i Mercats, Jordi Ribalta, ha explicat l’objectiu de la fira, “que passa per reunir empreses, entitats i professionals que treballen amb el benestar de les persones, tant a nivell físic i mental com espiritual, per tal d’oferir al públic un certamen diferent i divertit, tot un espectacle per als sentits”. Ribalta també ha animat a tothom a participar-hi, i ha assegurat que el certamen “no només servirà per donar a conèixer diferents teràpies i propostes alternatives en l'àmbit de la salut i del benestar, sinó que també esdevindrà una jornada amenitzada per artistes que donaran un aire positiu i molt alegre a la fira”.

Per la seva part Joan Vallverdú, representant dels impulsors privats del certamen, ha subratllat el caire positiu de la fira, “amb actuacions de màgia, música i animació que se succeiran al llarg del dia, a més de d’altres d’improvisades, per intentar que el públic surti alegre i molt positiu”.

La Fira, que tindrà lloc des de les 09.30 i fins a les 20.00 hores de manera ininterrompuda, i que se celebrarà al Pavelló de l'Oli i als seus carrers adjacents, també aplegarà conferències, tallers lúdics per a grans i petits, tallers sensorials i exposicions de pintura, fotografia, escultura i gravat, intentant apostar sempre pels artistes locals.

Comentaris
Entering on the requested page Skip advertisement