03.10.2022 |
Territoris.cat

Les Borges aprofita les vacances escolars per repintar l’Escola de Música

Quatre operaris porten a terme les obres de manteniment, que finalitzaran just per la tornada a les aules, el proper dimarts 22

Repintat aules de música de l'escola de les Borges
La regidora ha visitat aquesta setmana el recinte educatiu i ha comprovat l'avanç de les tasques.
Les Borges aprofita les vacances escolars per repintar l’Escola de Música

L’Ajuntament de les Borges està aprofitant el període no lectiu de Setmana Santa per pintar de nou i arreglar les finestres de les aules de l’Escola de Música de les Borges, ubicada a l’INS Josep Vallverdú, una reforma que segons ha explicat la regidora d’Educació i Joventut, Maria Fusté, “era urgent i sobretot necessària, ja que des de feia anys no s’hi havia fet cap actuació similar”. La regidora també ha posat de manifest l’esforç i el compromís de l’equip de govern amb els seus joves i infants, usuaris d’aquest centre educatiu, “en un moment en que la reducció d’ingressos a les arques municipals no pot fer disminuir la inversió en serveis a la comunitat com són aquestes obres de millora”.

Quatre operaris de la brigada municipal són els encarregats de dur a terme els treballs de manteniment, que es preveu que finalitzin el proper dimarts. A més, i per tal d’arrodonir aquesta tasca, la regidoria estudiarà conjuntament amb l’AMPA de l’Escola de Música la possibilitat d’organitzar una trobada de cap de setmana on pares, mares i joves acabin d’arreglar les instal·lacions elaborant un mural decoratiu relacionat amb el món de la música.

Aquesta reforma forma part d’un pla d’actuacions de proximitat impulsat pel consistori amb l’objectiu de millorar la qualitat de vida dels ciutadans de la població així com la imatge de les Borges. Les obres van des d’accions de manteniment fins a actuacions de més envergadura com la creació del nou pati de la Llar d’Infants municipal, que també estarà llest el proper dia 22, i la recent inauguració de la nova zona infantil al Terrall, entre altres. 

Les Borges aprofita les vacances escolars per repintar l’Escola de Música
comentaris