Les Borges Banques convoca una plaça d'atenció domiciliària

Les tasques previstes es basarien en l’atenció a persones amb dependència al domicili, acompanyaments, supervisió del domicili i detecció de necessitats personals

Els octogenaris 2015 homenatjats a les Borges
photo_camera Els octogenaris 2015 homenatjats a les Borges

L’Ajuntament de les Borges Blanques necessita cobrir una plaça del servei d’atenció domiciliària, pel que ha fet pública una oferta de contractació de personal que demana als interessats que portin el seu currículum al consistori, fins al 31 de març.

L’oferta preveu un contracte d’obra i servei, adreçat a aquelles persones que compleixin disposin de formació acadèmica de tècnic en atenció sociosanitària a persones dependents en el domicili, o el certificat de professionalitat d’atenció sociosanitària a persones amb dependència al domicili.

L’horari laborar seria els matins dels dilluns, dimecres i divendres de les 8.45 a les 13 hores; dimarts de les 10 a les 12 hores; i dijous de les 11 a les 13 hores. També inclou les tardes dels dilluns i dimecres de les 16 a les 18 hores; dimarts i dijous de les 18 a les 19 hores; i divendres de les 16 a les 16.40 hores i de les 18 a les 19 hores.

Les tasques previstes es basarien en l’atenció a persones amb dependència al domicili, acompanyaments, supervisió del domicili i detecció de necessitats personals. 

Comentaris
Entering on the requested page Skip advertisement