Les Borges Blanques acull el rodatge d’una pel·lícula belga

Les Borges Blanques ha acollit avui el rodatge del primer llargmetratge de Kevin Meul, My first highway, un drama sentimental que aborda els conflictes de l'adolescència, amb un pressupost d’1.400.000 euros.

Rodatge pel·lícula belga a les Borges (05-05-2015)
photo_camera Rodatge pel·lícula belga My first highway a les Borges Blanques.

Les Borges Blanques ha acollit avui el rodatge del primer llargmetratge de Kevin Meul, My first highway, un drama sentimental que aborda els conflictes de l'adolescència, amb un pressupost d’1.400.000 euros i que s’estrenarà a Bèlgica i Holanda al 2016.

El director va escollir personalment la localització mitjançant la web Google Earth, ja que tenien que gravar una escena de carretera perillosa i van voler aprofitar el tram proper a l’aeroport d’Alguaire de l’autovia A-14. Buscant un emplaçament en una urbanització, amb unes determinades característiques per a rodar altres escenes, que no estès a molta distància, va acabar anant a parar a la zona del PP6 de les Borges, on han estat instal·lats en el seu 17è dia de rodatge. Segons ha declarat la cap de localitzacions, Marisa Coram, l’equip està integrat per 35 persones i encara estaran 4 dies més a Lleida, abans de marxar a enregistrar les darreres imatges durant una setmana a Bèlgica.

La pel·lícula explica com, durant unes vacances familiars en un càmping a Catalunya, Benjamin cau rendit davant els encants d'Annabel, la filla de la propietària del supermercat del càmping. Però la noia amaga un fosc secret que provocarà un nou drama que els unirà al mateix temps els allunyarà inexorablement. En el paper de Benjamin trobem a Aaron Roggeman i l'acompanyen Romy Lauwers encarnant el personatge d’Annabel, i en el paper dels pares, Mathias Sercu i Natali Broods.


My first highway, d’entre 90 i 100 minuts de durada i adreçada especialment a espectadors d’entre 15 i 35 anys, és una producció de Fobic Films, la companyia de Mariano Vanhoof i del realitzador Geoffrey Enthoven, amb el suport del Vlaams Audiovisueel Fond i de Screen Flanders.

Comentaris