"Apropa't a la meva realitat. Descobreix les meves emocions" s'exposa a les Garrigues per reflectir la vida de les persones amb càncer

La mostra romandrà al vestíbul del consistori borgenc fins al 10 de febrer
La mostra fotogràfica "Apropa't a la meva realitat. Descobreix les meves emocions" ©AjBorgesBlanques
photo_camera La mostra fotogràfica "Apropa't a la meva realitat. Descobreix les meves emocions" ©AjBorgesBlanques

L'Ajuntament de les Borges Blanques acull des del passat 1 de febrer la mostra fotogràfica "Apropa't a la meva realitat. Descobreix les meves emocions", impulsada per l'Associació Espanyola Contra el Càncer a Catalunya (AECC) per tal de fer més pròxima aquesta malaltia i reflectir amb imatges la vida de les persones amb càncer. 

L'exposició estarà visible al vestíbul de l'ajuntament borgenc fins al 10 de febrer

La mostra exposa sis plafons que inclouen fotografies de diferents testimonis de persones que han patit càncer, que l'estan patint, i familiars de les persones que l'han patit. Tanmateix, les imatges es combinen amb frases que cal desxifrar dels i les pacients, que insten a la reflexió de la malaltia. 

L'alcaldessa del municipi, Núria Palau ha explicat que la mostra no només visibilitza la realitat de les persones amb càncer i el cercle que les acompanya, sinó que també posa el focus en poder accedir a una atenció psicològica de qualitat, personalitzada i gratuïta per a aquestes persones i així, conviure d'una altra manera aquest procés. 

Comentaris
Entering on the requested page Skip advertisement