Les Borges Blanques demana una compensació a Movistar per la caiguda de la xarxa de fibra

El consistori de les Borges Blanques ha dirigit una queixa als responsables de Movistar, després que es produís una fallada que ha durat més de 40 hores, i també ha afectat, Juneda, Arbeca, i la Floresta
El CEI de les Borges Blanques
photo_camera El CEI de les Borges Blanques

L'Ajuntament de les Borges Blanques demana una compensació a l'operadora Movistar pels perjudicis que ha ocasionat la caiguda de la xarxa de fibra òptica a la capital de les Garrigues. La fallada de subministrament es va produir dimecres al migdia, i s'ha prolongat fins aquest divendres a les sis de la tarda, un total de quaranta hores sense xarxa de dades de fibra òptica.

El consistori de les Borges Blanques ha dirigit una queixa als responsables de Movistar, després que es produís una fallada que ha afectat les Borges, juntament amb altres municipis pròxims de les Garrigues, que també han patit el tall en la seva connexió, com és el cas de Juneda, Arbeca o la Floresta. El consistori de les Borges Blanques denuncia que la situació ha suposat, per a molts comerços, empreses i persones que havien de teletreballar o estudiar des de casa, o simplement fer-ne un ús informatiu, per a gestions o entreteniment, haver estat més de 40 hores sense connexió a Internet de fibra òptica en una capital de comarca.

El regidor de Promoció Econòmica de les Borges, Jordi Ribalta, ha mostrat el seu descontentament pel temps transcorregut fins que l'avaria no ha estat resolta. Ribalta ha criticat les més de 40 hores de subministrament, en un moment de restriccions de la mobilitat per la pandèmia de la COVID-19 i davant l'anunci d'un temporal de neu; dos fets que, a parer seu, fan més necessàries que mai les comunicacions.

El regidor a l'Ajuntament de les Borges també ha explicat que la incidència afectava un ramal pel qual passa la fibra òptica, per la qual cosa també van patir l'avaria els veïns i veïnes que tenen contractades altres companyies que reben el seu subministrament de Movistar.

comentaris
Entering on the requested page Skip advertisement