Les Borges Blanques ja ha recaptat 4.000 euros per la Marató

Un Festival d’entitats amb 23 actuacions en directe i més d’una vintena d’activitats prèvies fetes a les Borges Blanques han servit per recaptar 4.000 euros per la Marató de TV3, dedicada a la investigació de les malalties del cor.

Festival d'entitats Les Borges per La Marató  (15-12-2014)11
photo_camera El Festival d'entitats Les Borges per La Marató celebrat diumenge.

Un Festival d’entitats amb 23 actuacions en directe i més d’una vintena d’activitats prèvies fetes a les Borges Blanques, amb el suport de l’Ajuntament i de nombrosos voluntaris, han servit per recaptar 4.000 euros per la Marató de TV3, que aquest any està dedicada a la investigació de les malalties del cor. La donació dels diners aconseguits fins ara es va fer en directe al final de les actuacions al Pavelló de l’Oli, a les que van assistir més de 700 persones.

En total el Festival d’entitats Les Borges amb la Marató va recaptar 1.970 euros, entre les 17:00 i les 20:00 hores que va transcórrer, i comptar amb les actuacions d’Aerobic Dance (Escola Joan XXIII), Associació Grums, Associació de Veïns Grup Borges Barris Show, Colla Sardanista Brut Natura, Donesta Farré, Escala en Hi-Fi del Casal de la Gent Gran, Escola de Dansa Estil, Estrella Navarro,  Grup Country Sempre a punt, Imma Roig, Lilian Sanjuan i M. Dolors Santos. Allí es va demanar un donatiu de 3 euros a l’entrada, i a la mitja part hi va haver berenar a un euro per als assistents, a càrrec de l’Associació de Dones i les voluntàries musulmanes, i la residència d’avis hi va vendre manualitats i productes artesans.

La resta de la recaptació aconseguida fins ara es va iniciar durant el novembre en les activitats de la Biblioteca Marquès d’Olivart, del Club Patí Borges, del CAP de les Borges, el Casal de la Gent Gran, l’Escola de Campaners, el DKV Borges-Vall, l’AMPA de l’Escola Joan XXIII, l’Escola de Futbol Les Garrigues, el Club Bàsquet Borges-Garrigues, el ball municipal dels diumenges i l’INS Josep Vallverdú.

La regidora de Benestar Social i Salut, Pili Chimenos, ha destacat la gran solidaritat amb la que ha respost el poble de les Borges, com sempre que se’ls demana la col·laboració per ajudar en alguna bona causa. La resta d’activitats s’allargaran durant la resta del mes de desembre, el dia 19, a la festa de Nadal del Casal de la Gent Gran i a la Llar d’Infants Municipal, on es representarà el conte El ninot de neu, a les 10:00h amb una bústia per continuar recollint donatius, i el Col·legi Mare de Déu de Montserrat també recollirà donatius en el Concert de Nadal que duran a terme a les 20:30h al Pavelló de l’Oli, a més de recollir-ne el dia 21 de desembre al seu Pessebre Vivent.

Finalment, l’Associació Arts 25400 també recollirà donatius en l’exposició a l’Espai Macià La taula de l’arquitecte, de Casals-Sàez, que romandrà oberta a partir del dia 19, i es recolliran donatius al Concert de Nadal del diumenge dia 28, a les 19:00h a l’Església Parroquial, que anirà a càrrec de l’Orfeó Terrall, la Coral de Fraga, la Coral la Lira de Torres de Segre i el Petit Cor de la Catedral de Lleida.

comentaris