Jornada esportiva solidària a Juneda per col·laborar amb la Marató de TV3

El Consell Esportiu de les Garrigues va celebrar diumenge una gran jornada de participació a Juneda amb les diferents activitats preparades per col·laborar amb La Marató de TV3.

DSCN1329
photo_camera Participants a la jornada esportiva solidària a Juneda.

El Consell Esportiu de les Garrigues va celebrar diumenge una gran jornada de participació a Juneda amb les diferents activitats preparades per col·laborar amb La Marató de TV3. Des de primera hora del matí, el Complex Cultural de Juneda va registrar una gran afluència de participants amb ganes de col·laborar en totes les activitats preparades per a la iniciativa que aquest any va destinada a la investigació de les malalties del cor.

La primera activitat del matí solidari va ser una caminada fins a la segona màquina on hi van assistir unes 25 persones; en arribar, els caminadors i caminadores van poder gaudir d'un esmorzar que els hi teníem preparat.

La següent activitat i molt multitudinària també, va ser la masterclass de Zumba, on petits i grans van fer bategar el cor de valent per La Marató. Finalment els més petits també van poder-hi col·laborar 2014 amb una activitat de cossos i cucanyes.

També cal destacar que durant el matí les bicicletes de spinning d'El racó de l'entrenament van estar funcionant sense parar per tal de fer quilòmetres per la causa; ja que el Consell Esportiu de les Garrigues per cada 100 km fets, aportava 10€ a La Marató, i cal destacar que en total els assistents van recórrer 442 km.

Des del Consell Esportiu de les Garrigues han volgut agrair a tots els participants la seva solidaritat amb la Marató de TV3.

comentaris