Less Borges Blanques lliura el premis de la campanya de dinamització comercial

Les Borges Blanques ja ha lliurat els premis de la campanya de dinamització comercial Barris antics, molt per descobrir, molt per oferir que s’ha dut a terme per primer cop al municipi gràcies als comerciants de les Borges i el mateix Ajuntament

Sorteig dels premis de la campanya 'Barris Antics. Molt per descobrir, molt per oferir'
photo_camera Sorteig dels premis de la campanya 'Barris Antics. Molt per descobrir, molt per oferir'

Les Borges Blanques ha participat per primer cop a la campanya de dinamització comercial Barris antics, molt per descobrir, molt per oferir, impulsada per la Xarxa de Barris amb Projectes, amb l’objectiu de potenciar i dinamitzar el comerç urbà de proximitat dels nuclis antics.

Aquesta campanya es va dur a terme al llarg del mes de juny a un total de 78 comerços del Centre Històric i el nucli urbà de la ciutat, i per cada compra el client rebia una butlleta per entrar al sorteig de 32 premis que eren aportats pels municipis participants, i que consistien en experiències lúdiques i culturals, descomptes, nits d’hotel i visites guiades a llocs d’interès. Entre tots els comerços implicats també es va sortejar un altre premi.

El sorteig es va celebrar la setmana passada al Centre Cívic, i posteriorment s’ha dut a terme el lliurament dels premis al patí de l’Ajuntament de les Borges Blanques.

Una campanya que ha estat molt ben valorada pel regidor de Promoció Econòmica de les Borges Jordi Ribalta, que en destaca la bona acceptació que ha tingut per part dels comerços i dels seus clients. Ribalta ha afegit que aquesta bona entesa amb els comerciants i la magnífica resposta dels seus clients, ens fa pensar que les Borges tornarà a ser present en aquesta campanya que enguany arribava a la seva sisena edició amb la participació de més de 2.300 botigues de 32 pobles i ciutats de Catalunya.

Comentaris
Entering on the requested page Skip advertisement