Plusfresc inaugura la primera botiga a Les Borges Blanques

El nou establiment, situat al carrer Dr. Josep Trueta, 3, compta amb 654 metres quadrats de superfície de venda i ha suposat la creació d'un total de 19 nous llocs de treball

Instal·lacions de Plusfresc a les Borges Blanques inaugurada dimecres
photo_camera Instal·lacions de Plusfresc a les Borges Blanques inaugurada dimecres

La companyia lleidatana Plusfresc va inaugurar aquest dimecres la primera botiga a les Borges Blanques, un acte que va comptar amb la presència del director general de l'empresa Francisco González, qui va mostrar la seva satisfacció pel fet de l'entrada de la companyia a la capital de les Garrigues. González a afegit que Les Borges és un indret on volem oferir també el millor servei i experiència de compra, ambdós compromisos molt arrelats a la filosofia de la nostra empresa.

La nova superfície de 654 metres quadrats s'ha construït en el carrer Dr. Josep Trueta i ha suposat la creació de 19 nous llocs de treball, una mostra del procés d'expansió i renovació que la companyia va iniciar a principis de l'any passat en tots els seus punts de venda.

La companyia aposta pel producte fresc i de la terra com a base del seu negoci. Així, la nova botiga oferirà un ampli assortiment de fruites i verdures fresques comprades directament als productors locals i a les cooperatives. Segons Francisco González, aquesta estratègia ens permet garantir la qualitat del producte que venem i reduir, al mateix temps, el transport i l'impacte que aquest pot tenir sobre el medi ambient.

De la mateixa manera que amb la fruita i la verdura, Plusfresc posa a disposició dels seus clients una gran varietat de peix fresc de la llotja pescat al mar mediterrani i cantàbric. A més, el nou supermercat comptarà amb una secció assistida de carn des d'on es podrà adquirir vedella i pollastre 100% criat a Lleida –tal com indica la nova marca que van llançar ara fa quatre mesos i que uneix dos dels principals compromisos de la companyia: qualitat i proximitat -, alimentació envasada, drogueria, higiene corporal i fleca. Des d'aquí es vendrà pa acabat de fer a la botiga i pa de forner.

Comentaris