Les Borges Blanques obre el període d'inscripcions de la Cursa dels Ornis

L’organització de la cursa d’ORNIS de les Borges Blanques, els Objectes Rodants No Identificats que cada Festa Major recorren els carrers de la capital de les Garrigues, ja han obert el termini d’inscripcions per a la cursa d’enguany

La cursa d'ORNIS de les Borges Blanques
photo_camera La cursa d'ORNIS de les Borges Blanques

Tots els que hi vulguin participar tenen temps fins al 15 de juliol, el preu és de 15 euros per ORNI inscrit, i ho han de fer enviant un missatge a través de la pàgina de Facebook que té l’organització: http://facebook.com/Ornis.Borges, on també rebran informació de les bases per prendre-hi part.

Els ORNIS Kids de les Borges BlanquesPer prendre-hi part el 4 de setembre, quan es disputarà, caldrà fer-ho amb trastos, objectes i similars, construïts amb qualsevol material, especialment per aquesta cursa, i que es desplacin per una superfície mitjançant, com a mínim, tres rodes que no poden tenir els eixos de suport connectats amb sistemes de propulsió addicionals com cadenes o pedals, ni utilitzar cap mena de motor.

L'ORNI haurà d'estar tripulat, com a mínim, per una persona pilotant l’aparell i entre tres i sis persones, totes majors de 18 anys el dia de la cursa, per ajudar a desplaçar-lo.

Aquesta serà la setena edició del nou format de la cursa, després que fos actualitzada i recuperada al cartell de Festa Major, ja que va estar uns anys sense organitzar-se. L’equip responsable està format per unes 45 persones i també s’encarreguen d’organitzar els anomenats ORNIS Kids, una versió més fàcil de la cursa, pensada per als infants, que es disputa prèviament, el mateix dia que la dels grans

comentaris