04.12.2022 |
Territoris.cat

Les Borges Blanques organitza un cicle estiuenc amb més de 30 activitats

El consistori ha editat 3.000 programes que es repartiran per les llars de tota la ciutat

busseig
Els batejos de submarinisme són una de les activitats que compta amb més seguidors.
Les Borges Blanques organitza un cicle estiuenc amb més de 30 activitats

La música, l’esport, la cultura popular i el patrimoni són els principals ingredients del programa Activitats d’estiu 2014 de les Borges Blanques, que des d’aquest mes de juny i fins a principis de setembre es desenvoluparà en diferents escenaris de la ciutat. Per aquest motiu, l'Ajuntament ha editat 3.000 exemplars d'un programa d'actes que es repartirà per totes les llars de la ciutat.

La voluntat del consistori és “donar l’oportunitat als veïns de gaudir de temps d’oci de qualitat sense haver de desplaçar-se fora de les Borges”, ha explicat l’alcalde, Enric Mir.  En aquest sentit l’alcalde creu que “aquesta és una programació pensada per a tots els públics, amb l’objectiu que l’oferta desperti l’interès dels que ens visiten o tornen al poble a l’estiu, i que tindrà lloc en diferents escenaris de les Borges per tal de descentralitzar les activitats i fer-les més atractives i dinàmiques”.

Aquest any la programació d’estiu està formada per 32 propostes que s’han dissenyat juntament amb la col·laboració de les diferents entitats i associacions municipals. El resultat és un programa comú que compta amb activitats habituals com la Festa de Sant Cristòfol i les ballades de sardanes, i d’altres de noves, com el cinema a la fresca, el teatre al carrer, i el concert acústic a l’aire lliure del grup Lexu’s. Les activitats finalitzaran just abans de l’inici de la Festa Major, prevista per al primer cap de setmana de setembre.

Pel que fa als actes d’aquest cap de setmana han començat avui amb la celebració de la Festivitat del Sagrat Cor de Jesús, un acte que ha tingut lloc a l’ermita de Sant Salvador i que ha aplegat una quarantena de persones, entre ells la regidora de Benestar Social, Família i Salut, Pilar Chimenos. La celebració, organitzada pels Amics de Sant Salvador, ha comptat amb una missa i un esmorzar popular.

Les Borges Blanques organitza un cicle estiuenc amb més de 30 activitats
comentaris