07.12.2022 |
Territoris.cat

Les Borges Blanques programa 4 espectacles de petit format per als infants i les famílies

L’Ajuntament de les Borges Blanques ha programat 4 actuacions dins del cicle d’espectacles en petit format ‘A prop’, que es duran a terme entre el 4 de desembre de 2015 i el 20 de febrer de 2016.

Presentació del cicle A prop a les Borges Blanques
Presentació del cicle d'espectacles de petit format 'A prop', a les Borges Blanques.
Les Borges Blanques programa 4 espectacles de petit format per als infants i les famílies

La regidoria de Cultura de l’Ajuntament de les Borges Blanques ha programat 4 actuacions dins del cicle d’espectacles en petit format A prop, que es duran a terme a la Sala Grums de la capital de les Garrigues, a les 18 hores, entre el 4 de desembre de 2015 i el 20 de febrer de 2016.

La primera de les companyies en participar serà La Cremallera, el divendres, 4 de desembre, amb el seu espectacle de màgia Moments Màgics. El divendres, 18 de desembre, serà el torn del circ d’Improvisto’s Krusty Show, amb Beat Box Circ; al que seguiran el dissabte, 23 de gener, les titelles del grup El Sidral, amb L’aneguet lleig. Finalment, el dissabte 20 de febrer, clouran el cicle els pallassos i el circ d’Improvisto’s & Filigranes, amb el Circ Filirates.

Aquesta segona edició del cicle d’espectacles en petit format A prop, compta amb el patrocini de l’IEI, i oferirà un total de 24 funcions de 4 companyies diferents, que a més de les Borges Blanques actuaran a Alcarràs, el Pont de Suert, la Seu d’Urgell, Guissona i Penelles, fins al pròxim mes d’abril.

Amb ells, el públic familiar podrà gaudir de clowns, màgia, titelles i circ. Un dels objectius d’aquesta iniciativa, segons ha explicat la regidora Ariadna Salla és apropar la cultura als borgencs més petits i acostumar-los a gaudir dels espectacles d’entreteniment amb les seves famílies.

Les entrades per a cada espectacle es poden adquirir a la guixeta i a l’Ajuntament de les Borges, costen 3 euros per als infants, i 4 euros als adults, tot i que es pot adquirir un abonament per a les 4 funcions de 10 euros per als infants i 14 per als adults.

Les Borges Blanques programa 4 espectacles de petit format per als infants i les famílies
comentaris