Les Borges Blanques ha programat un Parc de Nadal amb jocs, inflables, i colònies a Vilaller

L’Esplai Apassomi ha organitzat Camphivern, dirigides a joves de segon d’ESO fins a primer de Batxillerat. A través d’aquesta activitat, el jovent de les Borges i del conjunt de la comarca podrà conviure en una casa de colònies, dur a terme múltiples excursions i propostes lúdiques i gaudir de l’entorn en un espai privilegiat
Parc de Nadal 2018 - 2019 de les Borges
photo_camera Arxiu, Parc de Nadal de les Borges Blanques ©Territoriscat

L'Ajuntament de les Borges Blanques ha organitzat amb entusiasme el Parc de Nadal d'enguany, una proposta per la quitxalla i el públic familiar que gestionaran des de l’Esplai Apassomi. El programa de lleure nadalenc se celebrarà en el Pavelló Francesc Macià, i el Pavelló de l'Oli del 27 al 30 de desembre i del 2 al 4 de gener. 

El programa d'enguany ha volgut incorporar noves experiències per als nens i nenes de la capital i els municipis de les Garrigues, com serà el Camphivern, unes colònies d’hivern en què els infants conviuran en un allotjament a Vilaller, des d'on faran excursions i activitats de descoberta. La nit de Nadal, a la plaça de la Independència es convoca als borgencs i borgenques a la Gran Cagada del Tió.

El cartell del Parc de Nadal 2022 Borges
El cartell del Parc de Nadal 2022 Borges

Les activitats infantils per aquest Nadal recuperen la plenitud d’anys enrere i el seu format habitual, en ser la primera edició sense restriccions per la pandèmia. La quitxalla podrà gaudir de jocs clàssics i nous, inflables, consoles i moltes altres propostes lúdiques per a totes les edats, cada dia en horari de tardes, de les 16.30 a les 20.30 hores.

L’entrada al Parc de Nadal de les Borges Blanques té un preu de 3 euros diaris, i de 2,50 euros al dia per als nens i nenes inscrits a les activitats del curs de l’Esplai Apassomi. Igualment, hi ha la possibilitat d’adquirir abonaments, per un preu de 18 euros per infant, durant totes les vacances escolars, i de 15 euros per infant en el cas dels nens i nenes que hagin participat en la resta d’activitats de l’esplai aquest curs escolar.

Les colònies d’hivern Camphivern, la novetat d’enguany

 

Arxiu, colònies d’hivern Camphivernde les Borges Blanques ©Territoriscat
Arxiu, colònies d’hivern Camphivernde les Borges Blanques ©Territoriscat

L’Esplai Apassomi ha organitzat Camphivern, dirigides a joves de segon d’ESO fins a primer de Batxillerat. A través d’aquesta activitat, el jovent de les Borges i del conjunt de la comarca podrà conviure en una casa de colònies, dur a terme múltiples excursions i propostes lúdiques i gaudir de l’entorn en un espai privilegiat com és el municipi de Vilaller, a l’Alba Ribagorça.

Les colònies es duran a terme del 27 al 29 de desembre, a la casa de Colònies Montsant. L’activitat té un preu de 85 euros per als joves que han participat en les activitats del curs de l’esplai, i de 95 euros per a la resta de persones que s’hi vulguin inscriure.

La Gran Cagada del Tió

Pel pròxim 24 de desembre hi ha prevista la Gran Cagada del Tió a la plaça de la Independència, a partir de les cinc de la tarda, on els infants de les Borges i les Garrigues, després de cantar les tradicionals cançons nadalenques, podran rebre un regal per part del Tió de Nadal.

Comentaris