Les Borges Blanques prorroga una setmana més el tancament d'espais municipals

Tot i la millora d'indicadors, el consistori borgenc ha cregut oportú mantenir les restriccions aplicades el 15 de gener
Espai Macià de les Borges Blanques
photo_camera Espai Macià de les Borges Blanques

L'Ajuntament de les Borges Blanques ha decidit prorrogar per segona vegada les mesures a partir de les quals manté tancats els parcs infantils i els equipaments municipals, que inclouen espais culturals, esportius, associatius i expositius, com a mínim fins al dilluns 8 de febrer.

Malgrat la millora d'indicadors en els darrers dies respecte la covid-19, Salut considera que continua havent-hi un risc de rebrot molt alt a la comarca de les Garrigues. El consistori borgenc va aprovar un decret d'alcaldia el 15 de gener a partir del qual establia el tancament d'espais municipals davant d'un empitjorament dels indicadors de la covid-19 al municipi.

Malgrat el tancament dels espais municipals, el consistori continua atenent el públic de forma presencial a la seu de l'Ajuntament, sempre que no sigui possible l'atenció telefònica o a través d'internet.

Parc infantil del Terrall a les Borges Blanques @TerritoriscatLa regidora de Salut de les Borges Blanques, Ariadna Salla, ha explicat que les mesures estaran vigents fins que la situació torni a uns nivells d'afectació menors amb l'objectiu de garantir la seguretat dels veïns i els treballadors dels diferents equipaments de la localitat. Així, el govern municipal preveu tornar a revisar el dia 8 la situació epidemiològica de la població. Salla ha fet una crida a reduir la interacció social dels veïns perquè això afavorirà que les mesures es puguin aixecar al més aviat possible, ha dit.

Comentaris