27.10.2021 |
Territoris.cat

Les Borges Blanques prorroga una setmana més el tancament d'espais municipals

Tot i la millora d'indicadors, el consistori borgenc ha cregut oportú mantenir les restriccions aplicades el 15 de gener
Espai Macià de les Borges Blanques
Espai Macià de les Borges Blanques
Les Borges Blanques prorroga una setmana més el tancament d'espais municipals

L'Ajuntament de les Borges Blanques ha decidit prorrogar per segona vegada les mesures a partir de les quals manté tancats els parcs infantils i els equipaments municipals, que inclouen espais culturals, esportius, associatius i expositius, com a mínim fins al dilluns 8 de febrer.

Malgrat la millora d'indicadors en els darrers dies respecte la covid-19, Salut considera que continua havent-hi un risc de rebrot molt alt a la comarca de les Garrigues. El consistori borgenc va aprovar un decret d'alcaldia el 15 de gener a partir del qual establia el tancament d'espais municipals davant d'un empitjorament dels indicadors de la covid-19 al municipi.

Malgrat el tancament dels espais municipals, el consistori continua atenent el públic de forma presencial a la seu de l'Ajuntament, sempre que no sigui possible l'atenció telefònica o a través d'internet.

Parc infantil del Terrall a les Borges Blanques @TerritoriscatLa regidora de Salut de les Borges Blanques, Ariadna Salla, ha explicat que les mesures estaran vigents fins que la situació torni a uns nivells d'afectació menors amb l'objectiu de garantir la seguretat dels veïns i els treballadors dels diferents equipaments de la localitat. Així, el govern municipal preveu tornar a revisar el dia 8 la situació epidemiològica de la població. Salla ha fet una crida a reduir la interacció social dels veïns perquè això afavorirà que les mesures es puguin aixecar al més aviat possible, ha dit.

Les Borges Blanques prorroga una setmana més el tancament d'espais municipals
comentaris