29.11.2022 |
Territoris.cat

Les Borges Blanques reuneix les entitats per ajudar-les amb el nou impost de societats

Més d’una seixantena de representants de les entitats socials de les Borges Blanques han assistit aquest dilluns al vespre a la xerrada informativa per tal de donar-los eines i resoldre dubtes, davant l’entrada en vigor de la nova Llei 27/2014, d’Impost de Societats.

Xerrada a entitats sobre impost de societats (17-02-2015)t
Xerrada a entitats de les Borges Blanques sobre el nou impost de societats.
Les Borges Blanques reuneix les entitats per ajudar-les amb el nou impost de societats

Més d’una seixantena de representants de les diferents entitats socials, culturals i esportives de les Borges Blanques han assistit aquest dilluns al vespre a la xerrada informativa convocada per l’Ajuntament de la capital de les Garrigues per tal de donar-los eines i resoldre dubtes, davant l’entrada en vigor de la nova Llei 27/2014, d’Impost de Societats. La xerrada ha anat a càrrec de l’experta en temes fiscals Eva López, economista del Centre d’Assessorament Borges, que també ha parlat del nou model 347 que les associacions han de presentar aquest mes de febrer.

L’alcalde de les Borges, Enric Mir, ha estat l’encarregat d’obrir l’acte i ha manifestat que els responsables municipals oferim tot el suport i les eines que siguin necessàries al teixit associatiu borgenc, per tal d’atendre les necessitats i resoldre els dubtes que l’entrada en vigor d’aquesta nova i controvertida llei pugui ocasionar.

Eva López ha exposat les principals obligacions que comporta la nova llei i que obliga a totes les entitats, sense tenir en compte el seu volum de facturació, a portar una comptabilitat oficial separada per projectes, seccions o centres de cost, entre altres, i les equipara a les societats mercantils. La economista s’ha compromès a dur a terme una nova xerrada abans de final d’any quan el nou impost estigui aprovat definitivament, i ha exposat les principals actuacions que hauran de dur a terme les entitats i ha explicat les eines i recursos que poden utilitzar per tal de poder complir amb la llei. En el torn de preguntes que s’ha obert desprès de la seva exposició inicial, els assistents han pogut clarificar dubtes que els han sorgit arran de la publicació de la nova norma.

Les Borges Blanques reuneix les entitats per ajudar-les amb el nou impost de societats
comentaris
Entering on the requested page Skip advertisement