Les Borges Blanques valora molt positivament l'impacte econòmic de la Fira de l'Oli

Els milers de persones que van visitar las Fira de l'Oli van provocar que durant els tres dies s’hagin connectat més de 8.000 aparells electrònics a Internet, des de la xarxa Wi-Fi del recinte.
La Fira va organitzar un Flashmob amb els infants garriguencs els dissabte.
photo_camera La Fira va organitzar un Flashmob amb els infants garriguencs els dissabte.

El Patronat Fira de les Garrigues, ha fet una valoració molt positiva de l'empacte econòmic que ha representat la 50a edició de la Fira de l'Oli, en el que respecta a les reserves que han registrat els hotels i allotjaments de l’entorn de les Borges, a més de les bones dades dels restaurants i hostalers del territori, que també han vist com s’omplien les taules dels seus establiments.

L’alcalde de les Borges i president del Patronat, Enric Mir, ha declarat que

estem molt contents i agraïts per totes les mostres d’afecte i suport que ha rebut la nostra Fira, el nostre oli i, sobretot, el nostre territori, per part dels milers de visitants que hem tingut. Amb la col·laboració de moltes empreses, entitats i persones de Borges i les Garrigues, hem aconseguit fer una de les millors fires de la història, que ha pogut plantar cara fins i tot al mal temps.

Per altra banda, els milers de visitants de la Fira han provocat que durant aquests tres dies s’hagin connectat més de 8.000 aparells electrònics a Internet, des de la xarxa Wi-Fi del recinte, sense comptar les persones que ho van fer directament a través de sistema 3G, que va quedar saturat, en molts moments per l’alt volum de visites que registrava el certamen. “Tablets”, mòbils smartphones i ordinadors, han provocat un màxim de 859 connexions simultànies, a la xarxa de la Fira. L’empresa Excom Cloud, encarregada de gestionar les telecomunicacions durant la Fira de l’Oli, ha instal·lat més de 15 dispositius electrònics repartits entre els dos pavellons per proporcionar accés a Internet sense fils.

En total la Fira ha proporcionat connexió Wi-Fi als visitants, els expositors i al personal de la Fira i de l’Ajuntament. Paral·lelament també n’ha ofert al Patronat, a la sala de premsa i als mitjans de comunicació Borges TV i Territoris.cat. L’ample de banda màxim utilitzat ha estat 30MB, amb un promig de 552 connexions simultànies.  

Comentaris