Les Borges celebra aquest cap de setmana el Mercat de la Ganga i la Festa Major del Terrall

Es duran a terme coincidint amb la primera edició de la Fira Borges Motor

Mercat de la ganga i Festa Major del Terral per fer gaudir a tota la família 1 interior
photo_camera Imatge d’arxiu del Mercat de la ganga de la capital de les Garrigues

Les Borges Blanques acull aquest pròxim cap de setmana diferents actes per ampliar l’oferta lúdica-festiva i fer gaudir grans i petits. Entre aquests actes destaca el Mercat de la Ganga i la Festa Major del Terrall que es duran a terme coincidint amb la primera edició de la Fira Borges Motor.

Durat tot el matí del dissabte, 6 de maig, està previst que se celebri el XXXIII Mercat de la Ganga, un esdeveniment que ja és tradicional a la capital de les Garrigues i que aplega al voltant d’una vintena de parades, incloent-hi parades del mercat dels dimarts i del mercat de segona mà, que ofereixen articles de tot tipus amb grans ofertes i també descomptes. Un esmorzar popular arrodonirà la jornada.

Una vintena de parades participaran dissabte en el Mercat de la Ganga

Pel que fa al diumenge, arriba la Festa Major del Terrall que entre les diferents activitats que es duran a terme destaca un taller de tennis taula on els monitors del CTT Borges ensenyaran i entrenaran al jovent que vulgui participar i que, a més a més, podran disputar diferents partits a les taules que s’instal·laran dins del recinte, segons han detallat els organitzadors.

D’altra banda, diferents membres del Club de Bàsquet de les Borges ensenyaran diferents tècniques i formes de joc, mentre que el gimnàs borgenc Impacte Gym impartirà una classe de zumba per fer ballar al ritme de la música als assistents.

Exposició de dibuixos del Terrall fets per alumnes de 3r de Primària

Finalment, i segons ha informat el president de l’Associació d’Amics del Terrall, Josep Domènech, que s’ha mostrat molt agraït per la participació i la implicació dels més petits, "alumnes de tercer de primària de les dues escoles de les Borges Blanques han fet un dibuix on representen que és per a ells el Terrall i els visitants els podran trobar exposats a la zona del Jardí de les delícies”. Als participants al voltant de la una del migdia se’ls retornarà el dibuix perquè se’l puguin endur a casa i se’ls atorgarà un premi per haver participat, que consisteix en una motxilla i una xapa commemorativa.

comentaris