Les Borges celebra els 25 anys d’Esplai Apassomi amb un concert multitudinari

El Grup d’Esplai Apassomi ha celebrat aquest dissabte un concert multitudinari amb 1.000 persones al Pavelló de l’Oli de les Borges Blanques, en motiu del seu 25è aniversari.

Concert 25è aniversari de l'Esplai Apassomi 2(30-03-2015)
photo_camera Actuació de Txarango al concert 25è aniversari de l'Esplai Apassomi.

El Grup d’Esplai Apassomi ha celebrat aquest dissabte un concert multitudinari amb 1.000 persones al Pavelló de l’Oli de les Borges Blanques, en motiu del seu 25è aniversari. La celebració, que va començar a les 23:30 hores i es va allargar fins a les 6:00 hores del matí, va comptar amb els grups Txarango, Pastorets Rock, La cintura de Paula i DJ July. L’organització del concert la van dur a terme una quarantena de monitors i exmonitors de l’Esplai borgenc, i es va fer amb la col·laboració de l’Ajuntament de les Borges Blanques i la Diputació de Lleida.

Els organitzadors s’han mostrat molt satisfets pel resultat, ja que van exhaurir totes les entrades i es va viure un gran ambient sense cap incident remarcable, però han lamentat que molta gent es va quedar sense entrada, a causa de la limitació d’aforament.

Els actes del 25è aniversari del Grup d’Esplai Apassomi s’allargaran tot el curs 2014-2015 i van començar a la tardor amb una xerrada del periodista Carles Capdevila, una jornada de jocs populars i inflables per als més petits, una exposició en el marc de la 52a Fira de l’Oli i les Garrigues, el concert celebrat el dissabte, i continuaran amb una altra exposició fotogràfica i una trobada de monitors i exmonitors, entre d’altres activitats.

comentaris