19.08.2022 |
Territoris.cat

Les Borges convida a Àngel Ros a assistir a un partit internacional de Tennis de Taula

Aquesta invitació ve motivada arran d’unes recents declaracions del Paer en Cap en les quals afirmava que el Lleida Hoquei serà “l’únic equip lleidatà que aquest any disputi una competició europea”, quan precisament aquest cap de setmana el DKV Borges Vall disputa la primera ronda de l’ETTU Cup.

Els jugadors van protagonitzar una rua pels carrers del poble després d'aconseguir el trofeu
Els jugadors van protagonitzar una rua pels carrers del poble després de guanyar el trofeu
Les Borges convida a Àngel Ros a assistir a un partit internacional de Tennis de Taula

L’Ajuntament de les Borges, a través del seu regidor d’Esports, Francesc Mir, ha convidat l’alcalde de Lleida, Àngel Ros, a presenciar, quan li sigui possible, un partit internacional de Tennis de Taula a la capital de les Garrigues. Mir ha declarat que “tot i que podríem entendre que l’alcalde de Lleida no estigués assabentat del que fan els principals equips de la resta del territori, se’ns fa més difícil si tenim en compte que és diputat al Parlament per tota la circumscripció, i primer secretari dels socialistes lleidatans”. Amb la voluntat de no polemitzar, Mir ha afegit que “volem creure que es tracta d’un lapsus de Ros i estem convençuts que acceptarà la nostra invitació, i que aquesta servirà per esmenar l’errada i enfortir encara més les relacions entre tots dos municipis”.

L’atzar ha volgut que sigui aquest mateix cap de setmana quan es disputi la primera ronda de l'ETTU Cup, coneguda com a Copa d'Europa de Tennis de Taula, en què un total de 48 equips en categoria masculina, entre els que hi ha el club garriguenc, i 30 en femenina de tot el continent hi prendran part.

El DKV Borges Vall, que ha quedat enquadrat al Grup 1, viatja a Romania on debutarà demà dissabte a les 12:00, hora catalana, amb el ASD Marcozzi Càller italià. A les 17:00 hores jugarà amb l'amfitrió CS Pristavu Campulung i tancarà diumenge a les 8:00 hores amb el Sistem Reklam Sport Kulübü de Turquia.

El DKV Borges, que juga a la seva màxima categoria estatal (Superdivisió), acaba de guanyar recentment la Copa del Rei, competició que feia més de 25 anys que no era conquerida per cap equip català de Tennis de Taula. Els de la capital de les Garrigues tenen moltes possibilitats de passar a la segona ronda de la Copa d’Europa de Tennis de Taula, ja que es classifiquen els tres primers equips, dels quatre que disputen la primera fase.

Les Borges convida a Àngel Ros a assistir a un partit internacional de Tennis de Taula
comentaris