Les Borges dóna el tret de sortida de les festes amb l’encesa de les llums de Nadal a Catalunya

Vilalta, Alturo i Mir encenent les llums de Nadal de les Borges, en representació de tota Catalunya interior bona
photo_camera Vilalta, Alturo i Mir, encenent les llums de Nadal de les Borges, en representació de tota Catalunya

La capital de les Garrigues ha protagonitzat aquest dimecres, 22 de novembre, l’acte d’encesa de les llums de Nadal a Catalunya com a ciutat escollida pel Departament d’Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya, per a dur-hi a terme l’inici simbòlic de la campanya de Nadal dels comerços catalans.

Acte simbòlic de la campanya de Nadal dels comerços catalans

L’acte ha estat encapçalat per l’alcalde de les Borges, Enric Mir, i la directora general de Comerç de la Generalitat de Catalunya, Montse Vilalta, que han estat acompanyats pel director dels serveis territorials d’Empresa i Coneixement a Lleida, Ramon Alturo, i per diversos regidors i altres responsables institucionals.

Enric Mir ha declarat que “aquest acte simbòlic és una oportunitat per impulsar el comerç borgenc i contagiar l’esperit de Nadal, en aquests moments complicats a nivell de país, entre els infants i les famílies de casa nostra”.

L’encesa s’ha dut a terme en el marc del 24è Congrés de Fires de Catalunya que s’està realitzant a les Borges aquests 22 i 23 de novembre, i en el que participen 124 representants de fires d’arreu de Catalunya.

Comentaris