27.01.2022 |

Les Borges engega un camp de treball per a joves per a millorar espais del poble

Està destinat a nois i noies de primer a quart d’ESO i comptarà amb tallers de manualitats i activitats de lleure, els participants rebran un abonament gratuït a les piscines

Quiosc el Terrall de les Borges Blanques
Quiosc el Terrall de les Borges Blanques @JosepA.Pérez
Les Borges engega un camp de treball per a joves per a millorar espais del poble

Les Borges Blanques engega aquest mes de juliol un projecte de voluntariat destinat als nois i noies que cursen l’educació secundària a la capital de les Garrigues, que els ofereix la possibilitat de participar en activitats de caràcter educatiu i de lleure destinades a reformar, arranjar o millorar espais municipals, i que també comptarà amb tallers de manualitats i jocs.

El camp de treball tindrà lloc del 5 al 16 de juliol, de matins, de les 9.00 a les 13.00 hores, i està destinat a nois i noies de primer a quart d’ESO residents a les Borges Blanques que tinguin ganes de participar en els treballs de recuperació i millora de diferents espais del municipi.

La regidora de Joventut de l’Ajuntament de les Borges, Maricel Viladoms, ha explicat que totes les persones inscrites en l’activitat seran gratificades amb un abonament gratuït per a les piscines municipals de les Borges, vàlid per tota la temporada de bany d’aquest 2021.

Serà la nostra manera d’agrair als joves que dediquin part del seu estiu a la millora del nostre municipi

Porxos rehabilitats de la plaça 1 d'Octubre de les Borges 1Viladoms també ha detallat que l’activitat, a més de permetre que el jovent participi en aquestes jornades de millora del municipi, també els permetrà adquirir  una certa experiència prelaboral, ja que “en aquesta edat, encara no poden accedir al món laboral, però sí que poden posar en pràctica competències com el treball en equip, el compromís i la responsabilitat, entre altres, que els ajudaran a preparar-se per a la futura entrada al mercat de laboral”, ha dit.

La majoria de les accions que duran a terme els i les joves estaran destinades a la reforma i adequació d’espais municipals. D’aquesta manera, pintaran els bancs del Terrall, alguns passos de zebra del municipi, elaboraran jardineres i convertiran materials reciclats en elements útils per als borgencs i les borgenques, entre altres coses. Totes aquestes activitats es combinaran amb jocs i manualitats.

Inscripcions al camp de treball juvenil

Per inscriure’s a l’activitat, que disposa d’entre 15 i 20 places, només cal enviar un correu electrònic amb les dades de la persona participant a l’adreça [email protected], per telèfon al 973 143 477 o de forma presencial a l’Oficina Jove de les Borges Blanques. Es tracta d’una proposta inclosa dins del projecte Brigada Jove, i organitzada per l’Ajuntament de les Borges Blanques i l’Oficina Jove de les Garrigues.

Les Borges engega un camp de treball per a joves per a millorar espais del poble
comentaris