Les Borges estrenarà nova zona esportiva i de lleure el proper dilluns

Situada entre el Centre de Tecnificació i les piscines, tindrà un accés directe des d'aquest espai durant tot l'estiu

Nou parc lúdic i esportiu a les Borges
photo_camera Les escales i una rampa per als cotxets faciliten l'arribada des del carrer Maria Codina.

Les Borges estrenarà la propera setmana la nova zona lúdica i esportiva que es construeix al costat de les piscines, unes obres que han visitat aquest matí l’alcalde de les Borges, Enric Mir, el primer tinent d’alcalde, Francesc Macià, i el regidor d’Urbanisme, Francesc Mir. El nou espai destaca per la seva doble utilitat, ja que durant el que queda d’estiu s’hi podrà accedir des del recinte de les piscines, mentre que la resta de l’any l’accés s’haurà de fer pel carrer Maria Codina, de manera que el nou equipament quedarà obert per al gaudi dels veïns de la ciutat. Els treballs s’han allargat durant quatre setmanes i han tingut un cost aproximat de 42.000 euros, amb tots els elements lúdics inclosos, dels quals 30.000 han estat finançats per la Diputació.

Durant la visita d’aquest matí tots ells han pogut comprovar l’avançat estat de les obres, que ja es troben a la recta final. Francesc Mir ha explicat que “la propera setmana els banyistes de les Borges ja podran gaudir d’aquesta nova zona, pensada especialment per als infants i els joves”. El regidor ha volgut remarcar la importància d’aquest nou equipament, “un projecte engrescador que se suma a la resta d’espais creats per aquest equip de govern amb l’objectiu de garantir una millor qualitat de vida als nostres ciutadans i de donar servei als veïns de totes les zones de la ciutat, com aquesta, una de les més allunyades del centre”. L’accés a aquesta zona es podrà fer per les escales, fetes de fusta i integrades a l’entorn, o bé per la rampa, creada per facilitar el pas dels cotxets.

La nova zona compta amb uns 1.000 m² útils, i amb elements esportius com una cistella de bàsquet i una porteria per jugar a futbol, anelles i barres paral·leles, i amb elements lúdics per als més petits, com un gronxador i un tobogan. Ara per ara, només resta col·locar la zona verda i el terra de sauló, a més del mobiliari urbà.

Comentaris