El Club Bàsquet Borges-Garrigues presenta 8 equips per la temporada 2014-2015

El pavelló Francesc Macià de les Borges Blanques es va omplir aquest dissabte per assistir a la presentació dels 8 equips que el Club Bàsquet Borges-Garrigues ha confeccionat per a la temporada 2014-2015.

CB Borges-Garrigues 2014-2015 (17-11-2'14)
photo_camera Els equips del CB Borges-Garrigues 2014-2015.

El pavelló Francesc Macià de les Borges Blanques es va omplir aquest dissabte per assistir a la presentació dels 8 equips que el Club Bàsquet Borges-Garrigues ha confeccionat per a la temporada 2014-2015. Després dels parlaments del president del club Josep Mònico, el regidor d’Esports Francesc Mir, i l’alcalde Enric Mir, tots els equips es van fer les respectives fotos oficials de la temporada i van celebrar un dinar de germanor, a base de cassola de tros i macarrons per als més menuts, que va aplegar 120 persones entre jugadors, familiars, entrenadors i directius. La festa es va arrodonir a la tarda amb la victòria davant de l’afició de l’equip Sènior A masculí, per 78 a 63, davant del CEP Térmens.

Josep Mònico, com a president ha expressat la satisfacció per haver pogut formar una base estructurada amb jugadors de casa en totes les edats i categories. A més, ha volgut agrair el suport del consistori, que ens permet ser un dels únics clubs lleidatans amb 2 equips sèniors masculins. Així, els 5 equips del Club Basquet Borges-Garrigues que aquesta temporada competeixen en lliga federada són el Sènior A masculí, format per 12 jugadors a partir de 18 anys, que competeixen a 3a Catalana; el Sènior B masculí, integrat per 11 jugadors a partir de 18 anys, que disputen el grup B de la Lliga provincial; el Junior masculí, amb 12 jugadors que cursen 1er i 2on de Batxillerat; el Cadet masculí integrat per 14 components que cursen 3er i 4rt d’ESO; i el Pre-Infantil masculí, amb 12 jugadors de 1er i 2on d’ESO.

A més, el club també disposa de 3 equips més que composen l’Escola de Bàsquet del Club Borges-Garrigues, el Mini mixt, amb jugadors i jugadores de 5é i 6é Primària; el Pre-Mini mixt, amb alumnes de 3er i 4rt de Primària; i l’Escola mixt, amb infants de 1er i 2on de Primària. En total, una trentena d’infants que no disputen competicions federades, però que cada 15 dies fan trobades i juguen partits sense marcador, per fer-los anar agafant afició al bàsquet.

comentaris