Les Borges inaugura la nova piscina el proper divendres 21 de juny

A partir de les 15.00 hores arrencarà la jornada de portes obertes, que també tindrà lloc l’endemà dissabte.

Els operaris treballen arranjant els últims detalls
photo_camera Els operaris treballen arranjant els últims detalls

El proper divendres 21 de juny s’obriran al públic les piscines municipals de les Borges, que mantenen els preus de l’any anterior. A partir del diumenge els banyistes caldrà que comprin una entrada al mateix recinte de les piscines o un abonament, que ja estan disponibles a l’Ajuntament. D’altra banda aquest divendres 14 de juny s’omplirà d’aigua la nova piscina, que podran utilitzar els menors de 14 anys i que comptarà amb una zona especial per a infants.

Actualment els operaris estan acabant d’ultimar tots els treballs perquè les piscines estiguin en perfectes condicions el proper dia 21. Pel que fa a la nova piscina els treballs se centren en el sistema de depuració, després d’haver col·locat les rajoles. Els usuaris també podran gaudir enguany de la nova zona d’ombra, recentment construïda, i situada entremig de les dues piscines.

El primer dia d’obertura tindrà lloc la inauguració, a les 17.30 hores, un acte al què assistiran, entre altres, autoritats lleidatanes, l’alcalde de les Borges, Enric Mir, i la resta de regidors de l’equip de govern. Com és habitual, aquest dia l’entrada serà gratuïta, i totes les persones que ho vulguin podran accedir al recinte sense pagar. De fet, l’endemà dissabte els banyistes també podran entrar gratuïtament. A partir de l’endemà diumenge caldrà comprar una entrada o bé un abonament, que mantenen els mateixos preus que l’any passat, si bé els menors de 5 anys tenen accés gratuït. Amb aquesta decisió, segons apunta el regidor d’Esports Francesc Mir, “pretenem que les famílies que passen moments difícils degut a la crisi i a la falta d’ocupació puguin gaudir de les piscines, un servei essencial i que aplega més gent durant la temporada estiuenca, sense que això suposi una càrrega econòmica extra”. Els preus dels abonaments, que es poden comprar a l’Ajuntament, van des dels 12 als 42 euros, segons l’edat i els descomptes per a infants, jubilats i Carnet Jove. Amb l’adquisició de l’abonament els compradors també rebran el forfait comarcal, un passi que podran adquirir al municipi on estan empadronats i que els permetrà l’entrada a les piscines dels diferents municipis adherits a la campanya “Piscines Garrigues 2013” del Consell Comarcal. Pel que fa a les entrades, que es despatxen a les piscines, els preus oscil·len entre els 2 i els 4 euros, segons l’edat.

Les piscines romandran obertes fins el 30 d’agost, quan es tancarà la temporada amb una festa de l’escuma i d’inflables coincidint amb el primer dia de la Festa Major. Pel que fa als horaris les piscines obriran cada dia de les 10.00 hores fins a les 20.00 hores.

Comentaris