Les Borges incrementa els controls policials per evitar furts i robatoris

La Policia Local i els Mossos d'Esquadra fan un desplegament conjunt per detectar vehicles sospitosos i oferir més presència dels agents a peu de carrer

Control policial de vehicles
photo_camera La Policia Local treballa de forma coordinada amb els Mossos d'Esquadra.

La Policia Local de les Borges continua efectuant la campanya especial de vigilància i control de vehicles, que té lloc cada dimarts al matí, dia de mercat a la capital de les Garrigues, amb l’objectiu d’evitar furts, estafes i robatoris.

En total, quatre unitats formades per tres agents cadascuna han realitzat aquest matí controls preventius als vehicles en quatre punts d’entrada de la població, concretament a l’entrada del municipi davant la Cooperativa de Sant Isidre; a l’Avinguda de les Garrigues, a la primera rotonda en direcció a Cervià; a l’Avinguda de la Sardana i a la rotonda d’entrada al municipi des de Mollerussa, davant de l’estació de trens. “Una mesura de prevenció i control que ens permet donar una resposta immediata davant el coneixement de fets il·lícits, sobretot durant els dies de mercat, que és quan es concentra un gran nombre de públic al centre de la població”, ha explicat Núria Palau. Segons la regidora “la tasca dels agents fent vigilància a peu de carrer i aturant els vehicles amb alguna anomalia permet anticipar-se als possibles fets delictius a més de proporcionar més seguretat als nostres veïns i comerciants”.

Segons ha destacat la regidora responsable de Governació, Núria Palau, “el sol fet de fer més visible la presència policial genera tranquil·litat i confiança tant en els comerciants i clients del mercat com en la resta de la població i a més, és una mesura dissuasòria per als autors de delictes”. Aquest és el cinquè control que es realitza durant aquest any 2014, i el primer que té lloc de manera conjunta amb els Mossos d’Esquadra.

Per la seva part el caporal de la Policia Local ha explicat que durant els controls tenen especial interès els vehicles de persones forasteres així com furgons, camionetes i turismes que puguin transportar objectes sostrets. També es para especial atenció amb els permisos de circulació i amb la documentació del vehicle, ja que durant aquests últims anys de crisi econòmica s’ha detectat un augment de casos de conductors que no han passat la Inspecció Tècnica de Vehicles o que no han pagat l’assegurança.

comentaris