21.01.2022 |
Territoris.cat

Les Borges inicia les obres de millora de l’entorn de l’escola Joan XXIII

L’Ajuntament de les Borges Blanques va iniciar dilluns passat els treballs de millora de l’entorn del CEIP Joan XXIII, concretament al carrer Est, que inclouen la construcció de la claveguera de sanejament i la renovació del paviment amb aglomerat asfàltic.

Les obres finalitzaran a mitja tardor
Les millores afecten la xarxa de sanejament i l'asfalt, que es renovaran.
Les Borges inicia les obres de millora de l’entorn de l’escola Joan XXIII

Les obres, que previsiblement finalitzaran a mitjans de tardor, “garantiran una major seguretat i una millor circulació als centenars de veïns de la població que hi passen diàriament, degut a la proximitat de l’escola Joan XXIII”, afirma el regidor d’Urbanisme Francesc Mir. Les actuacions formen part del paquet d’obres de millora dels carrers Catalunya, Est, Comerç i Santiago Rusiñol, que tenen un pressupost de 262.880 euros.

Actualment els operaris ja han enderrocat el paviment de la calçada, i ara se centren en construir la nova claveguera de sanejament. Posteriorment es reformarà completament el vial amb aglomerat asfàltic. El carrer es troba tallat al trànsit però manté les voreres -que han estat construïdes recentment i que no s’eliminaran- per on els veïns poden accedir a casa seva. Segons el regidor d’Urbanisme, Francesc Mir, els treballs “garantiran la reparació d’un dels carrers més deteriorats del centre de la població, per on cada dia hi passen nombrosos veïns i molts vehicles, ja que en aquesta zona s’hi ubica el CEIP Joan XXIII”.

Les obres al carrer Est precediran les millores del carrer Catalunya, unes actuacions que començaran després de la Festa Major de les Borges i que consistiran en la renovació del clavegueram i la construcció del nou paviment amb formigó. Amb aquests últims treballs l’Ajuntament de les Borges donarà per finalitzades les obres previstes en quatre carrers del centre de la ciutat, ja que les millores al carrer Comerç i a l’avinguda Santiago Rusiñol ja s’han completat.

Les Borges inicia les obres de millora de l’entorn de l’escola Joan XXIII
comentaris