25.02.2021 |
Territoris.cat

Les Borges ja ha complert el 64% de les inversions previstes per al 2014

L'alcalde, Enric Mir, mostra les dades econòmiques recollides el mes d'agost i assegura que s'estan complint les previsions

El balcó de l'Ajuntament de les Borges, durant els dies de Festa Major
El consistori borgenc "compleix les previsions econòmiques", segons ha explicat l'alcalde.
Les Borges ja ha complert el 64% de les inversions previstes per al 2014

L’Ajuntament de les Borges ha donat compte de l’estat actual de les finances municipals, unes dades econòmiques que el consistori valora “molt positivament en els moments actuals”, ja que tant el ritme d’execució de les inversions previstes en els pressupostos com també el nivell de compliment dels pagaments segueixen sent “més que acceptables”. En aquest sentit l’alcalde Enric Mir destaca que s’han efectuat el 64% de les inversions així com el 85% dels pagaments de les obligacions reconegudes per regidors i alcalde.

D’aquesta manera les dades que es desprenen de l’informe del departament d’intervenció de l’Ajuntament confirmen el bon funcionament de la nova gestió municipal, amb el significatiu estalvi aconseguit en la despesa corrent tot i la pèrdua d’ingressos donada per una manca de recuperació econòmica i el descens de les transferències de l’Estat.

L’alcalde Enric Mir ha expressat “la tranquil·litat que suposa el fet de no estar en la situació típica i tradicional també en aquesta casa, consistint en estirar més el braç que la màniga, el que suposava aplaçar els pagaments fins als 12 mesos”. Aquesta sostenibilitat financera en l’actualitat ve avalada pel pagament del 87% de les inversions efectuades o finalitzades durant aquest any 2014 com el nou centre de tennis taula, l’arranjament de la N-240 per l’interior de la ciutat i els carrers arranjats amb substitució del clavegueram inclosa.

Pel que fa al capítol de personal i de funcionament de l’ajuntament està en línia amb el de l’any anterior, fins i tot el coixí de romanent de crèdit o disponibilitat pressupostària fins a finals d’any és superior, en l’actualitat, en 120.092 €.

Les Borges ja ha complert el 64% de les inversions previstes per al 2014
comentaris