Les Borges recapta 513 euros per investigar l’esclerosi múltiple

Les Borges Blanques ha tornat a participar dels actes organitzats arreu del país en benefici de la campanya “Mulla’t per l’Esclerosi Múltiple”, en què s’ha pogut recaptar 513 euros per la investigació de la malaltia.

Participants en el Mulla't per l'esclerosi múltiple a les Borges 2015
photo_camera Participants en el Mulla't per l'esclerosi múltiple a les Borges 2015.

Les Borges Blanques ha tornat a participar dels actes organitzats arreu del país en benefici de la campanya Mulla’t per l’Esclerosi Múltiple, amb prop de 200 persones que es van apropar diumenge al matí a les piscines de la capital de les Garrigues i gràcies a les que s’han pogut recaptar 513 euros per la investigació de la malaltia. 

Durant tot el mati es va poder nadar, fer donacions i comprar objectes solidaris per participar de la campanya, i a les 13:30 hores es va dur a terme l'acte central, un salt a l'aigua col·lectiu per part de tots els banyistes.

La regidora de Benestar Social, Esther Vallés, s’ha mostrat molt satisfeta de la participació assolida i de la recaptació obtinguda, que ha permès, una vegada més, demostrar la gran solidaritat i el compromís que tenen sempre els borgencs i les borgenques amb les causes benèfiques.

A més, durant tot el diumenge les piscines municipals van acollir batejos de submarinisme, una activitat organitzada per la Comissió de Festes de les Borges Blanques amb la col·laboració de l'empresa Tritó Diving Centre

Les Borges Blanques forma part, amb més de 600 piscines d’arreu del país, d’aquesta campanya que des de l’any 1994 col·labora en la lluita contra l’esclerosi múltiple, una malaltia que afecta a unes 7.000 persones a tot Catalunya.
 

Comentaris