03.03.2021 |
Territoris.cat

Les Borges, segona parada a la comarca de l'exposició "El món de les papallones"

Després de l'èxit del passat mes de febrer a Juneda, la mostra s'estrenarà el proper divendres a la Casa de la Cultura de les Borges

Exposició papallones a la Casa de la Cultura
Els plafons de la mostra ja estan llestos a la Casa de la Cultura de les Borges.
Les Borges, segona parada a la comarca de l'exposició "El món de les papallones"

Aquest matí s’han ultimat els detalls del muntatge de l’exposició “El món de les papallones”, que es podrà veure a partir del proper divendres i fins el 5 d’octubre a la Casa de la Cultura de les Borges Blanques. La mostra, una col·lecció de més de 2.500 insectes, és obra del naturalista Joan Condal, que porta tres dècades dedicat a l’estudi i la cria de les papallones.

Aquesta és la segona parada que fa l'exposició a la comarca de les Garrigues, després que el passat hivern es pogués veure a Juneda, al Complex Cultural. En aquesta localitat la mostra va tenir molt èxit, i va comptar amb les visites tant d'adults com dels infants del centre escolar del municipi.

L’exposició “El món de les papallones”, que ha obtingut un gran èxit de públic arreu del país, comptarà amb visites guiades per les escoles. A més, l’autor de la mostra, Joan Condal, farà una visita guiada oberta a tothom el dia de la inauguració a les set de la tarda. L’exposició està centrada en les papallones de Catalunya i s'hi presenta d'una forma didàctica i ecològica tot el que envolta aquest món meravellós i alhora tan desconegut.

La mostra, que es gratuïta, es podrà visitar en horari de biblioteca, dilluns de 16h a 20.30h. Dimarts, dijous i divendres de 10h a 14h i de 16h a 20.30h, i dimecres i dissabtes de 10h a 14h.

Les Borges, segona parada a la comarca de l'exposició "El món de les papallones"
comentaris