29.06.2022 |
Territoris.cat

La Borrassa de les Borges adapta horaris per a nous públics i cursos

L’objectiu, segons la regidora d’Educació i Joventut Maria Fusté, és “oferir una millor atenció als usuaris a través d’uns horaris més flexibles que també ens permetin dur a terme tots els cursos i activitats de formació que oferim”.

El centre compta des del març de 2013 amb una nova aula de formació
El centre compta des del març de 2013 amb una nova aula de formació
La Borrassa de les Borges adapta horaris per a nous públics i cursos

L’Ajuntament de les Borges ha decidir adaptar els horaris i oferir nous cursos de formació al centre TIC (Tecnologies de la Informació i la Comunicació) La Borrassa, ubicat al Casal Marino de la població. Amb la posada en marxa d’aquests nous horaris el centre públic de formació en TIC preveu augmentar la demanda de cursos, per la qual cosa ja prepara classes de diferents nivells d’informàtica, cursets de xarxes socials i activitats extraescolars dirigides als alumnes d’ESO, Batxillerat i Cicles Formatius de la capital de les Garrigues.

La Borrassa, que durant l’estiu només obria als matins, també atendrà al públic durant dos dies a la setmana en horari de tarda-nit. Serà els dimecres, quan La Borrassa obrirà de les 20.00h. a les 22.30h. i els divendres, de 18.00 a 22.30 hores. Pel que fa als dimarts i els dijous, l’horari serà l’habitual, de 09.00 a 13.00 hores, i el dissabte, que el centre tancarà a les 14.00 hores. Aquesta mesura, explica Fusté, “donarà l’oportunitat d’assistir als cursos a gent que fins ara no n’havia pogut gaudir, majoritàriament per horaris de feina”. Fusté també destaca que els cursos tindran uns preus molt econòmics, “seran molt assequibles, una quantitat gairebé simbòlica, per fomentar la participació de tots els col·lectius”. En aquest sentit les instal·lacions de la Borrassa acolliran un curs gratuït d’iniciació a la informàtica organitzat per la regidoria de Benestar Social i Família, que arrencarà el proper dilluns i s’allargarà fins el dia 11 de novembre. Les classes es faran de dilluns a divendres de 09.00 a 11.00 hores.

La Borrassa està oberta a tothom i ofereix formació en TIC, assessorament bàsic sobre informàtica i sobre navegació segura per a Internet i connexió gratuïta a la xarxa. A més, compta amb un tècnic que s'encarrega de resoldre els dubtes dels usuaris. Actualment ofereix suport informàtic als alumnes de 1r d’ESO, ja que utilitzen els ordinadors portàtils a les aules.

La Borrassa de les Borges adapta horaris per a nous públics i cursos
comentaris