Caminada al Parc de les Olors de les Basselles de l'Albi el proper dia 7 de juny

L'edició de les Olors de la caminada FootPatrol, organitzada per Boira Bike, es farà al Parc de les Olors de les Basselles de l'Albi el proper 7 de juny.

Poster FootPatrol Olors mail
photo_camera El cartell de la FootPatrol dedicada a les olors del proper 7 de juny a l'Albi.

La propera edició de la caminada FootPatrol dedicada a les olors i organitzada per l’empresa Boira Bike, es durà a terme al Parc de les Olors de les Basselles de l'Albi el proper 7 de juny. El recorregut a caminar serà de 18 km amb un desnivell acumulat de 360 metres, i tindrà sortida i final a l'Albi.

Clicant en el següent enllaç es pot consultar més detalls de la ruta. A més, des de l’organització informen que els participants gaudiran de 3 avituallaments, a l’inici, a la meitat i al final, que hi haurà cotxe escombra i un paisatge únic. Tots els que desitgin més informació o fer les inscripcions poden visitar la pàgina www.footpatrol.cat.

Per aquesta edició s’ha dissenyat una ruta pensada per gaudir de les Garrigues amb les seves cabanes de volta, desnivells, camps d'oliveres, marges, zones boscoses, camins amb encant, ametllers, balmes, fonts, rierols, senders, pous de gel, entre d’altres. A més, han recuperat un sender que segueix el riu Set, una oportunitat única per caminar per aquest paratge.

A l'acabar la caminada, els que es quedin a dinar, gaudiran d'una visita al Parc de les Olors de les Basselles de l'Albi i també d'una intervenció musical del grup Corrandes són corrandes. Es pot consultar aquest enllaç per veure algunes de les fotografies del que es veurà el dia de la caminada.

Comentaris