19.08.2022 |
Territoris.cat

Enric Mir agraeix la confiança de la ciutadania i celebra la participació a les Borges

L’alcalde de les Borges Blanques, Enric Mir, ha agraït els 1431 vots obtinguts en les eleccions municipals, que han situat CiU de nou com la primera força política, amb 8 regidors i el 53,66% dels sufragis.

8 regidors de CiU
Els 8 regidors de CiU per aquest nou mandat a l'Ajuntament de les Borges Blanques.
Enric Mir agraeix la confiança de la ciutadania i celebra la participació a les Borges

L’alcalde de les Borges Blanques, Enric Mir, ha agraït els 1431 vots obtinguts en les eleccions municipals, que han situat CiU de nou com la primera força política, amb 8 regidors i el 53,66% dels sufragis, igualant el millor resultat local a nivell històric, aconseguit també per la federació al 1991.

Mir ha destacat que la ciutadania ha valorat la feina feta en aquests primers 4 anys de govern, pel que cal agrair-los la confiança que han dipositat en nosaltres. Aquest aval ens esperona a continuar treballant encara amb més ganes, per seguir millorant la situació i el posicionament de la ciutat.

L’alcalde també ha valorat que la participació ha estat gairebé igual que al 2011, amb una mica més del 60% dels electors, tot i haver-hi dos formacions històriques menys. En aquest sentit, ha afegit que només hi ha hagut 67 vots en blanc i 23 nuls, força menys que fa quatre anys.

Enric Mir també ha volgut felicitar als altres dos partits al nou consistori, ja que han mantingut la seva representació i els ha convidat a treballar des del respecte i la col·laboració cordial pel futur de les Borges, especialment en els grans temes de ciutat i de país.

Finalment, el líder de CiU ha afirmat que aquests resultats a les Borges ens permeten consolidar la majoria al Consell Comarcal de les Garrigues i el representant de la comarca a la Diputació de Lleida.

Enric Mir agraeix la confiança de la ciutadania i celebra la participació a les Borges
comentaris