Cantada d’Havaneres i Mercat a la Fresca, aquest dissabte a les Borges

El Mercat a la Fresca a les Borges 2016 interior
photo_camera Fotografia de la 4a edició del Mercat a la Fresca de les Borges Blanques

El pròxim dissabte 22 de juliol, arriba una nova edició del ja tradicional concert d’havaneres als jardins del Terrall de les Borges Blanques. D'altra banda, el mateix dissabte a la nit, tindrà lloc també la 5a edició del Mercat a la Fresca a la Placeta del Terrall.Mercat a la Fresca 2017 texte cartell

El grup d’havaneres de Calafell, anomenat Veles i Vents i que compta amb una llarga trajectòria dalt dels escenaris després de dur a terme més de 500 actuacions en directe des de la seva fundació l’any 1999, arriba a les Borges Blanques per interpretar un seguit de peces musicals emmarcades dins d’una nova edició del ja tradicional concert d’havaneres.

Organitzat per l’Associació d’Amics del Terrall, el concert s’iniciarà a les 22.30 hores del vespre i en cas de pluja es traslladarà al Pavelló de l’Oli.

Paral·lelament al concert d’havaneres, des de les 21.00 i fins a les 00.00 hores de la nit, la Placeta del Terrall acollirà la 5a edició del Mercat a la Fresca, amb sis diferents parades dels comerços de la població que oferiran tot tipus d’articles com roba, joies, flors, complements per a nadons, o materials per la llar.

L’Agrupació de Comerciants de les Borges, organitzadora de l’acte, ha anunciat que hi haurà un aparador comercial al Passeig del Terrall amb articles interessants dels comerços participants, que serviran un aperitiu a tots els clients que s’hi apropin.

Comentaris