25.02.2021 |
Territoris.cat

El CEI de les Borges acull una jornada de formació per a responsables polítics de joventut 2015

La Direcció General de Joventut ha organitzat aquest dissabte, 14 de novembre, la jornada de formació adreçada a regidors i consellers comarcals de tota Catalunya “Intervenir en Joventut des del Món Local”, al CEI de les Borges.

El CEI de les Borges Blanques
El Centre d'Empreses Innovadores de les Borges Blanques.
El CEI de les Borges acull una jornada de formació per a responsables polítics de joventut 2015

La Direcció General de Joventut del Departament de Benestar i Família de la Generalitat de Catalunya ha organitzat per aquest dissabte, 14 de novembre, la jornada de formació adreçada a regidors i consellers comarcals de tota Catalunya Intervenir en Joventut des del Món Local, al Centre d’Empreses Innovadores de les Borges Blanques.

Segons els organitzadors, l’activitat es fa amb una doble intenció: d’una banda, garantir uns coneixements bàsics sobre les polítiques de joventut i els recursos disponibles per desenvolupar-les i, de l’altra, generar un espai de trobada i intercanvi entre els responsables polítics de joventut als ens locals de les diferents demarcacions.

Programa
09.15 h - Acreditacions i recull de documentació
09.30 h - Benvinguda institucional
09.45 h - Els reptes de les regidories i de les conselleries de joventut. Introducció a la raó de ser de la intervenció en matèria de joventut en el context actual i al marc competencial i institucional de les polítiques de joventut a Catalunya. El paper de les regidories i les conselleries comarcals de joventut en el marc del Pla Nacional de Joventut de Catalunya 2020.
11.15 h - Descans
11.45 h - Taller: intervenir per transformar. Espai de debat i intercanvi on es reflexionarà sobre els elements bàsics per generar i impulsar actuacions transformadores en matèria de joventut des dels ens locals.
13.00 h - Recursos per a les polítiques locals de joventut. Presentació dels principals recursos amb què les administracions locals poden comptar per desplegar polítiques de joventut a Catalunya, impulsats per Joventut o bé de forma transversal, així com a escala europea.
14.15 h - Cloenda 
14.30 h - Fi

El CEI de les Borges acull una jornada de formació per a responsables polítics de joventut 2015
comentaris