El CEI de les Borges acull una jornada de formació per a responsables polítics de joventut 2015

La Direcció General de Joventut ha organitzat aquest dissabte, 14 de novembre, la jornada de formació adreçada a regidors i consellers comarcals de tota Catalunya “Intervenir en Joventut des del Món Local”, al CEI de les Borges.

El CEI de les Borges Blanques
photo_camera El Centre d'Empreses Innovadores de les Borges Blanques.

La Direcció General de Joventut del Departament de Benestar i Família de la Generalitat de Catalunya ha organitzat per aquest dissabte, 14 de novembre, la jornada de formació adreçada a regidors i consellers comarcals de tota Catalunya Intervenir en Joventut des del Món Local, al Centre d’Empreses Innovadores de les Borges Blanques.

Segons els organitzadors, l’activitat es fa amb una doble intenció: d’una banda, garantir uns coneixements bàsics sobre les polítiques de joventut i els recursos disponibles per desenvolupar-les i, de l’altra, generar un espai de trobada i intercanvi entre els responsables polítics de joventut als ens locals de les diferents demarcacions.

Programa
09.15 h - Acreditacions i recull de documentació
09.30 h - Benvinguda institucional
09.45 h - Els reptes de les regidories i de les conselleries de joventut. Introducció a la raó de ser de la intervenció en matèria de joventut en el context actual i al marc competencial i institucional de les polítiques de joventut a Catalunya. El paper de les regidories i les conselleries comarcals de joventut en el marc del Pla Nacional de Joventut de Catalunya 2020.
11.15 h - Descans
11.45 h - Taller: intervenir per transformar. Espai de debat i intercanvi on es reflexionarà sobre els elements bàsics per generar i impulsar actuacions transformadores en matèria de joventut des dels ens locals.
13.00 h - Recursos per a les polítiques locals de joventut. Presentació dels principals recursos amb què les administracions locals poden comptar per desplegar polítiques de joventut a Catalunya, impulsats per Joventut o bé de forma transversal, així com a escala europea.
14.15 h - Cloenda 
14.30 h - Fi

Comentaris