El Celler Clos Pons acull una actuació de prestigi internacional dins del marc del II Garrigues Guitar Festival

Rafael Bonavita, músic uruguaià resident a Lleida, ha interpretat aquest divendres un concert de tiorba per a 100 persones a l’interior del Celler

El músic va oferir un espectacle íntim al celler
photo_camera El músic va oferir un espectacle íntim al celler.

La Música i el Vi units com en els temps d’efervescència de la música Barroca. La quietud de la Sala de Botes del Celler Clos Pons es va veure interrompuda pel so de la Tiorba, un instrument de corda polsada similar al llaüt barroc però de més dimensió. Rafael Bonavita, referent mundial en aquest instrument, va oferir un repertori de diferents autors Italians i Francesos que va emmudir els assistents.

Una nit amb una experiència sensorial única iniciada i finalitzada amb un tast dels reconeguts vins del Celler de L’Albagés. Un autèntic culte a la música i al vi emmarcat dins de les activitats culturals que organitza el Club de Vins Clos Pons.

La pròxima activitat tindrà lloc el proper cap de setmana. Clos Pons i el Restaurant Bellera s'uneixen per oferir dues jornades carregades de sensacions. Sota el concepte “pop up”, la cuina del Bellera es desplaçarà fins al Celler per oferir un sopar entre vinyes.

Comentaris