El celler Clos Pons de l'Albagés inicia la verema

L’equip de viticultura del celler considera que és una de les millors anyades dels últims anys

Els experts auguren enguany una bona temporada
photo_camera Els experts auguren enguany una bona temporada

El Celler Clos Pons, ubicat a la població de l'Albagés, ha iniciat avui la verema, que enguany s’ha retrassat unes tres setmanes respecte la campanya anterior. Segons fonts del grup, aquest 2013 ha estat un any plujós i no excessivament calorós, tant al hivern com a la primavera. Amb això, hi ha més raïm que l’any passat, molt sa i amb una maduració molt bona.

L’equip de viticultura del Celler Clos Pons creu que aquesta és una de les millors anyades dels últims anys, i que les temperatures fresques han ajudat a aconseguir uns vins més àcids i més expressius.

Les primeres varietats que es veremaran són l’Albarinyo i la Garnatxa Blanca, pel vi blanc Sisquella, a continuació seguiran varietats negres.  És preveu que la campanya s’allargui fins a mitjans d’octubre.

Aprofitant l’inici de la verema, el Club  de Vins Clos Pons, ha programat tres jornades de verema pels dissabtes del mes de setembre. On els assistents podran gaudir d’una experiència única en mig de les vinyes; conèixer de primera mà les tècniques, les eines i les característiques que condicionen aquesta feina, i quin procés es segueix des de la vinya al celler.

Comentaris