El Celler Clos Pons presenta els millors vins de Catalunya a la Fira de l'Oli de les Borges

El certamen Vinari 2013 va atorgar tres premis als vins del Celler Clos Pons, catalogant-los entre els millors de Catalunya. Alges 210 com tercer millor vi de criança, i millor vi de la DO Costers del Segre, i la varietat Roc de foc, com a tercer millor vi de la DO Costers del Segre.

El vi Serie 800 de Clos Pons elabora 800 ampolles de cada anyada.
photo_camera El vi Serie 800 de Clos Pons elabora 800 ampolles de cada anyada.

Un nombros públic va poder comprobar, aquest diumenge, les pequliaritats dels vins del Celler Clos Pons, en el decurs del tast, que va tenir lloc en el marc de la Fira de l'Oli Verge Extra i Garrigues de les Borges.

El celler, que es troba entre les poblacions de L'Albagés i La Pobla de Cérvoles, va presentar alguns dels vins que elabora, explicant detingudament les seves caracteristiques i peculiaritats, amb la qual cosa el públic va poder entendre el perquè del reconeixement a la seva qualitat.

Començant per una acurada presentació, amb disseny atractius i creatius, fins arribar als detalls dels sabor, el public es va sorprendre amb la innovació que presentava el celler. Desde l'elegncia i sutilesa de l'Alges, passat pel poder dels aromes i sabors del Roc-nu, fis arribar a l'exclusivitat de la Serie 800, el públic va participar, del jove projecte del celler Clos Pons. 

Aquest projecte vitivinícola es va iniciar l'any 2005, de la má de la família Pons. El disseny de l'espai s'alimenta de la filosofia de tradició i respecte per la terra, reflex de la trajectòria de l'empresa. 

Partint dels conceptes d'ordre, simetria, territori i de les construccions de pedra i fusta característiques de la zona de Les Garrigues, el projecte gira al voltant de la seva adaptació al medi i la interacció amb ell.

La passió i respecte per la terra, la cura i delicadesa en cadascuna de les fases del procés d’elaboració i les mans expertes de l’enòleg Martí Magriña han aportat a Clos Pons un bagatge vinícola que consolida el celler com un referent de qualitat dins de la D.O. Costers del Segre i en l’àmbit internacional. Així ho avalen els reconeixements rebuts pels consumidors i per les institucions més prestigioses a escala mundial. 

 

Comentaris