El Celler Mas Blanch i Jové fa una aposta ferma per la divulgació del territori

El Celler Mas Blanch i Jové explica la seva implicació amb l'art, la cultura i el territori, amb el vi com a fil conductor de la divulgació del territori.

Joan Jové i Sara Balasch, responsables del Celler Mas Blanch i Jové.
photo_camera Joan Jové i Sara Balasch, responsables del Celler Mas Blanch i Jové.

En el marc de la Fira de l'Oli Verge Extra i Garrigues, es va dur a terme el tast de vins del Celler Mas Blanch i Jové, un acte que va estar conduit, per Joan Jové, un dels propietaris de l'empresa. Un acte que va seguir un nombrós públic, interesat per la qualitat de les varietats que actualment produeix el celler de la Pobla de Cérvoles.

Jove va explicar detingudament les qualitats de cadascuna de les varietas al mateix temps que destacava la importància de l'entorn en què es produeixen aquests vins. Joan Jové va fer èmfasi en la importància de la Fira de l'Oli com aparador de l'excel·lència dels productes que es produeixen en el territori.

Aquesta simbiosi entre la terra i els productes que produeix ha estat font d'inspiració per artistes de moltes disciplines i aquest llegat és el que Mas Blanch i Jové ha volgut recollir amb el projecte de la Vinya dels Artistes.

Joan Jové, en una entrevista a Les Borges TV, ha destacat el reconeixement que els vins del celler han tigut a nivell internacional i nacional, el que considera un guardó a la feina ben feta i a l'esforç de divulgació que ha fet el celler, per posicionar els seus productes.

Respecte al consumidor del país considera que pensar que el consumidor local no és exigent amb el productes del territori, és un tópic, ja que cada cop més els mercats interns tenen en compte les denominacions d'origen catalanes, perque la seva qualitat ho exigeix.

Comentaris