El celler Vinya el Vilars d'Arbeca rep la medalla de bronze en el AWC de Viena

El celler de les Garrigues ha competit entre els 1.866 productors provinents de 41 països, en el concurs més gran de vins a nivell mundial

Vinya els Vilars Ruta del Vi de Lleida DO Costers del Segre Arbeca 1
photo_camera Vinya els Vilars Ruta del Vi de Lleida DO Costers del Segre Arbeca

Vinyes els Vilars ArbecaL'edició dels AWC Viena 2016, el concurs més gran de vins del món, ha premiat, com ja ho va fer anteriorment amb altres vins del celler Vinya els Vilars d'Arbeca (Tallat de Lluna, oro i argent, i Gerar, bronze) amb la medalla de bronze al Nena 2015, un rosat mono varietal elaborat amb un 100% de Syrah de collita pròpia.

Sens dubte, una gran notícia per aquest celler adscrit a la DO Costers del Segre, que va realitzar una important i nova aposta en elaborar aquest vi amb raïm Syrah, un dels trets identitaris d'aquesta explotació vitivinícola propietat d'Antoni Aldomà i Maria José Pérez.

Nena, que va sortir al mercat per primera vegada a finals del 2014, es presenta com un vi amb un elegant color vermell maduixa amb aspecte net i brillant, amb una bona intensitat aromàtica, conjuntant les fruites vermelles (maduixes, cireres) amb les flors del camp. Paladar untuós i equilibrat per una bona evolució sensorial del vi, amb una acidesa perfecta que aporta frescor i vivesa. Al final de boca, les sensacions de l'aroma es prolonguen, agradables i delicades.

La present edició del AWC de Viena ha estat de veritable rècord, amb un total de 12.826 vins a concurs de 1.866 productors provinents de 41 països, un fet que confereix un major mèrit a aquesta medalla de bronze obtinguda pel vi Nena.

Comentaris