02.08.2021 |
Territoris.cat

Cervià estrena la setena edició del cicle Tardor Cultural

L'humorista Toni Albà, i la desfilada de vestits de paper, algunes de les propostes

L'homenatge als alcaldes de Cervià va comptar amb l'actuació de la coral Audite de Valls
El programa inclou actuacions musicals i representacions teatrals.
Cervià estrena la setena edició del cicle Tardor Cultural

El municipi de Cervià de les Garrigues inaugurarà demà a la tarda la setenda edició del Cicle Cultural de Tardor que s’allargarà fins el proper 23 de novembre. Ho farà amb un berenar popular a la Sala, una activitat organitzada per l'Associació de Dones i que comptarà amb la música del DJ Fontas. També hi haurà Bingo i un detallet per a tots les assistents. El preu variarà en funció de si les participants són sòcies de l'entitat (2 euros) o no són sòcies (10 euros). Les nenes no sòcies en pagar 5.

El cicle continuarà el diumenge 12 amb una caminada i bicicletada a les Besses organitzada per l'Associació de Joves. L'activitat inclourà un obsequi per als primers 80 participants. El mateix matí també se celebrarà una plantada d'arbres a les Besses impulsada pel consistori. A la tarda, cinema amb la projecció de la pel·lícula “Juntos y Revueltos”, a la Sala. El següent dissabte 18 d'octubre es farà la 3ª Baixada d’Andròmines, i el diumenge la Caminada pel camí Ral, organitzada per l'Associació Cultural El Cérvol. Una part del trajecte serà amb cotxe i uns 3 quilòmetres de dificultat mitja caminant. Una vegada arribats al lloc hi haurà representació de la llegenda de la Roca de l’Estemenya i a continuació esmorzarem pa i botifarra amb un gotet de vi. La sortida serà des de la plaça a partir de les 9 del matí. El mateix dia a la tarda tindrà lloc la representació de l’obra de teatre “1714, la història ens convoca", a càrrec del grup de teatre “Rellotge de sorra garriguenc”, a la Sala, amb un preu de 3 euros.

El dimecres 22 d'octubre Toni Albà oferirà el monòleg "Ser o no ser catalans", i el divendres 24 hi haurà la xerrada “Passat, present i futur de les Garrigues. A propòsit de l’Ateneu Popular”, a càrrec de Ramon Queralt, a la Sala Polivalent. A continuació obertura de l’exposició “Paisatge de Pedra. Les cabanes de volta del terme de Cervià” de Josep Mª Rué, al local del Cérvol. Finalment, el dia 26 tindrà lloc una sessió de cinema.

Pel que fa al mes de novembre, el dia 2 arribarpa la XIV Mostra de Teatre Còmic Amateur de les Garrigues, amb l’obra R.I.P., a càrrec del Grup de Teatre La K-mama, a la Sala. El dia 8 se celebrarà la castanyada i el dissabte 15 hi haurà la 4a desfilada de vestits de paper. Finalment, el cap de setmana del 22 i el 23 de novembre el cicle acabarà amb una sessió de discomòbil i cinema.

Pots consultar la programació Cultural de Tardor aquí

Cervià estrena la setena edició del cicle Tardor Cultural
comentaris