19.01.2022 |
Territoris.cat

Cervià de les Garrigues comença aquest dimarts la seva Festa Major

Cervià de les Garrigues inicia aquest dimarts, 29 de setembre, la seva Festa Major de ‘Sant Miquel’, que s’allargarà fins el 4 d’octubre.

cervia-garrigues-festa-major
La Festa Major de Cervià de les Garrigues.
Cervià de les Garrigues comença aquest dimarts la seva Festa Major

Cervià de les Garrigues inicia aquest dimarts, 29 de setembre, la seva Festa Major de Sant Miquel, que s’allargarà fins el 4 d’octubre.

L’alcaldessa Mercè Rubió Carré ha destacat que és la més important del nostre poble; un any més l’hem preparada amb il·lusió. Entitats i Ajuntament, hem procurat que cadascun i cadascuna de nosaltres, els que hi estem vivint i també tothom el qui ens visita, pugui gaudir d’uns dies de festa amb la família i amics, amb actes de tota mena per a poder gaudir-la plegats, del més petit al més gran.
 
Des del consistori també expliquen que aquest any la Festa Major serà especial, ja que faran la presentació d’uns nous convilatans: els nous gegants, un pagès i una pagesa que simbolitzen la joventut i el treball de Cervià i la seva gent, i que els representaran arreu. Els batejaran el dissabte, 3 d’octubre amb la presència de gegants i grallers dels pobles veïnsCartell Subirós

El pregó ha anat a càrrec de Lluís Moncunill, al que han seguit un dinar popular, un espectacle i animació infantil. Divendres continuaran els actes amb una actuació musical a càrrec de Bandarra Street Orkestra, la Festa Jove a càrrec del grup Allioli, Discomòbils i una gimcana al Camp de Futbol, organitzada per l’Associació de Joves. El dissabte, a més del bateig geganter, hi haurà una xocolatada, ball amb l’orquestra Selvatana, Batukada i Discfestival. Finalment, diumenge hi haurà animació infantil, Sardanes amb vermut, la IV baixada d’andròmines, sessió ball amb el grup Café Latino i una llonganissada.
 

Cervià de les Garrigues comença aquest dimarts la seva Festa Major
comentaris